Няма нищо по-хубаво от дългата пола, която наистина привлича вниманието

...
Няма нищо по-хубаво от дългата пола, която наистина привлича вниманието
Коментари Харесай

Нейно величество дългата пола: как да носим тази прелест през лятото

Няма нищо по-хубаво от дългата пола, която в действителност притегля вниманието и основава талази от студен въздух. Добре, роклите също не са за подценяване, само че и те от време на време имат потребност от отмора в дрешника.

Въпреки че късите поли са изискан и на мода сега, просто има нещо в дългата пола, която ни хипнотизира , когато някой мине около нас и вятъра се заиграе с плата. Тук малко се увлякохме с поезията.

Освен това е впечатляващо какъв брой доста тоалети можете да създадете с една дълга пола. Маратонките, токчетата и ботушите са чудесни спътници, а разновидностите за горнища са безкрайни: блузи, тениски, потници, та даже и горнища на бански.
 Време е за най-обемните и наситено черни мигли с Lash Clash Edna предлага Време е за най-обемните и наситено черни мигли с Lash Clash Блясък и жанр
Ако вземете поради и другите типове дълги поли (плисирани, прилепнали, необятни...), опциите надвишават въображението. Но, несъмнено, можете да намерите и подобаващи комплекти горни и долни елементи, с цел да улесните живота си.

Не се тормозете, никой не ви моли да изоставите късите поли. Просто разгледайте нашата селекция от тоалети с дълги поли , които предстоят, като в допълнение ентусиазъм за летния дрешник. Кой знае? Може би даже ще откриете новата си обичана визия.
 Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни  Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни  Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни  Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР