Няма нищо по-добро от възможността да пием бира в компанията

...
Няма нищо по-добро от възможността да пием бира в компанията
Коментари Харесай

Бира на колела

Няма нищо по-добро от опцията да пием бира в компанията на другари върху колело през старите, живописни улици на някои от обичаните ни европейски градове. Парти велосипедите съчетават всичко това в един привлекателен пакет, който предлага освен разглеждане на забележителности, само че и бирен туризъм.

Концепцията на питейните заведения на колела е публикувана съвсем в цяла Европа и с основателна причина: това е един друг и резистентен метод да се насладим на даден град, без да вършим компромис със заниманията.

Lenny " s Beer Bike, Мюнхен



Lenny " s Beer Bike ни разрешава да забележим града от комфорта на велосипед. С място за 15 пасажера, мобилният бар на колела е съвършен за разнообразни събития, както и за всевъзможни групи и хора, които желаят да усетят Мюнхен по нов и трогателен метод.

Beers on Wheels, Будапеща

Публикация, споделена от BeersOnWheels (@beersonwheels) на Окт 13, 2017 в 12:59 PDT

Оборудван със звукова система, празненство светлини и, несъмнено, превъзходна бира, Beers on Wheels сигурно е занимателен метод да се насладим на Будапеща. Биреният велосипед побира най-много 18 участника за обиколки из елегантните улици и забележителности на града, в това число по булеварда Andrássy от XIX век, до базиликата " Свети Стефан " и Площада на героите.

Bike Bar Tours, Лисабон

Публикация, споделена от Bike Bar Tours Lx (@bikebartours) на Яну 19, 2017 в 5:48 PST

Bike Tours оферират каране на велосипед, пиянство на бира и незабравимо развлечение, до момента в който преглеждаме сантименталните улици на историческите квартали на Лисабон и очарователните атракции край реката. Барът на колела има оптимален потенциал от 17 души и разполага със личен водач и барман. Португалските " тапас " също са разполагаем, а туристическите направления включват Chiado, архитектурата на Rua Augusta, новия градски регион Parque das Nações и Belém - най-зрелищният квартал в Лисабон.

LimoBike, Амстердам

 Снимка 344600

Стилният мобилен пъб се задвижва от краката на своите клиенти и разполага с високоскоростен WiFi интернет, прибиращ се покрив и подбор от питиета и леки закуски. Луксозният празненство велосипед транспортира до 17 пасажера и се предлага в разнообразни тематични комплекти, от VIP пакети с белгийска бира и барбекю, до същинска дискотека на колела с блестяща диско топка, афро перуки и 20 литра отлично качество лагер бира.

Wee Toast Tours, Белфаст

Публикация, споделена от Jyotiee Balani (@jyotieebalani) на Авг 14, 2016 в 8:19 PDT

Можем да изгорим малко калории, до момента в който въртим педали в Белфаст с Wee Toast Tours. Разполагащи с огромна дървена маса и покрив, с цел да ни предпазят от слънце и дъжд, бирените колела имат място за до 15 индивида. Наличните направления покриват основни дестинации като центъра на града, квартала на катедралите и други. Турнето може да бъде и персонализирано по съответна тематика - храна или нещо друго, зависи от нас.

BeniBike, Бенидорм

 Снимка 344615

Ако търсим зелен, неповторим метод да се насладим на оживения испански курорт Бенидорм, то това е BeniBike. Обиколката трае към час и половина и цената включва към два литра бира на човек. Парти барът на колела побира до 18 души, от които 12 би трябвало непрестанно да въртят педали, с цел да задвижват транспортното средство. Опитен водач / лидер ни оказва помощ да усетим пулса на Бенидорм и да открием най-големите му атракции.

Riga Beer Bike, Рига

 Снимка 344617

Независимо дали посещаваме Рига за бизнес, наслаждение или с културна цел, Riga Beer Bike е отличен метод да се насладим на няколко литра бира в компанията на другари, до момента в който се разхождаме из забележителностите на града. Задвижваният от педали мобилен бар е с потенциал до 14 участника и разполага с умел барман, който способства за комфорта на пасажерите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР