Няма никакво съмнение, че в наши дни една от най-популярните

...
Няма никакво съмнение, че в наши дни една от най-популярните
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала по голо дупе в гората

Няма никакво подозрение, че в наши дни една от най-популярните и желани специалности, в случай че въобще може да се дефинира като такава, е тази на инфлуенсъра, който си сътрудничи с разнообразни марки, с цел да популяризира техните артикули в своите профили в обществените мрежи. Погледнато в профил, това начинание наподобява относително елементарно, само че въпреки фактически да не изисква кой знае какви старания, то въпреки всичко идва с известни усложнения.

Например, в случай че човек желае да си партнира с дадени марки, получавайки възнаграждение, той на първо време би трябвало да има задоволително почитатели, другояче едва ли някой би му обърнал внимание. Това, несъмнено, не е обикновено, или най-малко не толкоз, колкото звучи. За да накара потребителите на платформите за връзка да се абонират за акаунта му, той би трябвало да прояви значително креативност в основаването и поднасянето на изявленията си, привличайки тяхното внимание. Естествено, от време на време създаването на страницата му може да отнеме месеци, а в някои случаи даже години, преди въобще да натрупа задоволително фенове, попадайки в полезрението на компаниите, употребяващи услугите на "влиятелните " персони в интернет пространството.

В това отношение обаче дъщерята на Гала няма от какво да се тормози, защото с помощта на огромния брой хора, "закачили " се за профила ѝ, тя от дълго време се е наредила сред най-търсените инфлуенсъри измежду младите дами. Така от известно време насам Мари Будева сполучливо се изявява във въпросното занятие, съумявайки да трансформира съвсем всеки собствен пост в Инстаграм в източник на средства по упоменатия към този момент метод.

Наследницата на водещата на телевизионното предаване "На кафе " постоянно измисля любопитни способи, посредством които да прикове погледа на аудиторията към фотосите си, ловко вплитайки в тяхното наличие продуктовото позициониране, носещо ѝ дивиденти. Така да вземем за пример напълно неотдавна тя заложи на най-стария маркетингов трик, безотказно дразнещ всеобщия интерес, а точно голотата. На последните ѝ споделени изображения Мари показва невероятна визия, която сигурно не може да се види всеки ден.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР