Няма никакво съмнение, че стюардесите, работещи за различните авиокомпании по

...
Няма никакво съмнение, че стюардесите, работещи за различните авиокомпании по
Коментари Харесай

Джоли показа как се носи пижама: Вог

Няма никакво подозрение, че стюардесите, работещи за другите самолетни компании по света, са привикнали постоянно да се сблъскват с какви ли не неуместни обстановки, като огромна част от тях всекидневно са свързани с пасажерите, изпълнили седалките в самолета. Всъщност куриозите, протичащи се по време на полетите, са толкоз доста, че сигурно множеството от дамите, грижещи се за комфорта на пасажерите, носещи се на към 10 хиляди метра над земята, могат да напишат цяла книга за тях.

Независимо обаче какъв брой дебела може да бъде тя, нейните страници сякаш в никакъв случай няма да бъдат задоволителни, с цел да поберат всички нелепи събития, разиграли се на борда, защото те като че ли нямат край... Точно по този начин, таман когато екипажът на някое летящо транспортно средство реши, че е видял задоволително, с цел да планува всяко събитие, внезапно се появява Анджелина Джоли, намъкнала... пижама, карайки го да осъзнае, че е в неточност и към момента има феномени, които могат да го заловен неопитен, носейки му изненада.

Макар образецът с известната актриса, даден малко нагоре, да звучи по-скоро като нелепа небивалица, в сравнение с като действителен факт, той е самата истина... Съвсем неотдавна обичайно ходещите по петите на известните персони папараци издебнаха звездата от "Господарка на злото " на лондонското летище "Heathrow ", където я снимаха да идва в компанията на сина си Пакс, облечена не в друго, а точно в спално облекло. Разбира се, то не е просто какво да е, защото е направено от фешън къща "Valentino ", само че въпреки всичко... Изборът ѝ на тоалет сигурно е повече от нехарактерен, в действителност той е напряко загадъчен, написа life.dir.bg.

Нека обаче предположим, че въпросната заран, стоешком пред разтворения си дрешник, някогашната брачна половинка на Брад Пит се е водила от желанието за комфорт, като точно заради тази причина е решила да постави копринения комплект с класическа свободна кройка, състоящ се от риза и панталон в шоколадово кафяво с открояващи се бели кантове по ръбовете на джобовете и ревера, който е съчетала с чехли в същия цвят за в допълнение улеснение.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР