Няма никакво съмнение – Пилето в хитовото риалити Маскираният певец

...
Няма никакво съмнение – Пилето в хитовото риалити Маскираният певец
Коментари Харесай

Дивна чисти лош имидж като Пилето в „Маскираният певец” ! Трепери публиката да не я освирка заради потрошената Кристин

Няма никакво подозрение – Пилето в хитовото риалити „ Маскираният артист ” е Дивна. Психологическата контузия от тежката злополука, която младата певица провокира, потрошавайки приятелката си – моделката Кристин Илиева, към момента била много мощна, с цел да излезе тя на огромната сцена. Най-големият й боязън бил публиката да не я освирка поради случая, който аргументи, по тази причина и към момента отказвала участия в клубове и нощни заведения, научи HotArena.

22-годишната певица към момента се страхувала от реакциите на хората. Затова, когато получила покана от Маги Халваджиян да взе участие в „ Маскираният артист ” с удоволствие се съгласила да облече костюма на Пилето. Така феновете нямало да бъдат предубедени. Макар да е скрита зад голямата черупка и маска на Пилето, множеството фенове бързо я разкриха. „ Започнах да хвърча още от малко пиле, а ръка ми подаде едно огромно и известно пиле. Много обичам да танцувам, а двете с Бионсе имаме общ любим “, показа в първите си улики пернатото. Зрителите бързо свързаха жокера за огромното и известно пиле с поп звездата Миро, с помощта на който Дивна доби известност. Домашният любим на певицата пък се споделя Джей Зи, също като половинката на Бионсе. Детективският панел обаче гадаеше дали това е Йоана Драгнева, Крисия, Мая Бежанска и Деси Добрева. Единствено Мария Илиева безпогрешно разпозна гласа на Дивна и допусна, че тя се крие под черупката на кльощавото пиле. „ Този панел в догатките си хем е близо, хем надалеч, надалеч... ”, призна Пилето.

Заради съвсем детската й фигура и много слаби крайници, мнозина от феновете се чудеше коя ли е изпълнителката. Факт е, че в продължение на 9 месеца тийн звездата бе прекратила музикалните си изяви. Дивна изчаквала Кристин да се възвърне, с цел да пропее още веднъж. В най-кошмарните си мигове след злополуката даже обмисляла разновидността да постави завършек на кариерата си.

След злополуката, в която едвам не умъртви Кристин, изпълнителката на „ Ти не можеш да ме спреш ” изпаднала в дълбока меланхолия. Първите 4 месеца били сериозни за нея. „ До края на лятото отказвах да приема, че има живот оттук насетне. Бях отписала сама себе си, макар че непрекъснато се осведомих по какъв начин върви възобновяване на Криси. Чувствах, че не заслужавам да върша, каквото и да е, даже да пребивавам. И това беше моята съществена и огромна битка, която в действителност продължава и до през днешния ден, ще я има постоянно ”, откровена е Дивна.

След злополуката тя живеела в цялостна изолираност. Голяма част от хората, които преди случая били към нея, след трагичната преживелица се отдръпнали. В редките моменти, когато излизала от у дома единствено, с цел да разноски кучето си, Дивна срещала укорителните погледи на съседи и инцидентни минувачи и това я съсипвало. Само двама от предходните й другари останали до нея, с цел да я поддържат. За да се избави от кошмарните мисли, почнала да чете книги за духовно израстване. Посещавала и психолози, които й давали убеденост, че няма по какъв начин да преодолее страховете си, в случай че ги заобикаля.
Дивна сякаш се успокоила, само че ненадейно почнала да получава тежки пристъпи на паник офанзиви. Бояла се, че в случай че седне още веднъж зад кормилото, спомените й ще се отключат. Докато събере храброст още веднъж да кара, предпочитала да пътува с рейс. Певицата почнала да се усеща по-добре душевен едвам, когато Кристин почнала да се възвръща. От напрежението след злополуката свалила няколко кг от така и така нежната си фигура. И до през днешния ден се буди съвсем всяка вечер от кошмари.

В „ Маскираният артист ” Пилето даде и друга доста подробна улика за себе си. То съобщи, че за за положително или неприятно цифрата 12 е трансформирало живота му . Както е известно, звездата на Дивна изгря, когато гласовитата русенка бе едвам 12-годишна. Тогава Дивна взе участие в музикалното шоу „ Пей с мен ”, където Миро я избра за своя дуетна половинка. Двамата завоюваха формата и си поделиха по 250 000 лева Датата 12 март 2018 година пък се оказа съдбовна за Дивна и приятелката й Кристин. Точно на този ден младата изпълнителка бе зад кормилото на автомобила си, който се удари в мантинела на пътя Русе-София, край село Българене, напомня Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР