Няма никаква чуваемост, свързана с управлението на държавата. Особено в

...
Няма никаква чуваемост, свързана с управлението на държавата. Особено в
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Всичко в енергетиката върви от лошо към по-лошо 


„ Няма никаква чуваемост, обвързвана с ръководството на страната. Особено в бранш „ енергетика “. Председателят на КЕВР до момента не е подписвал независимо документи, които в следствие могат да бъдат атакувани, тъй като самият той знаеше, че Конституционният съд ще излезе с решение, с което ще бъде отзован от това място. Решения, в които неговият глас е решителен, могат да бъдат атакувани в съда и да отпаднат “.

Това сподели пред БНР Рамадан Аталай, народен представител от Движение за права и свободи и зам.-председател на комисията по енергетика в Народното събрание.

И попита дали в ръководството на страната има хора, които знаят, че всяко решение би трябвало да бъде прецизирано и от Народното събрание, и от изпълнителната власт.

„ Виждаме, че всяко решение, обвързвано с енергетиката, е палиативно. Или решение, обвързвано с интерес на избран кръг хора. Това, което се случва в енергетиката върви от неприятно по-лошо. Идваш на власт с посланието, че няма да правиш нищо нелегално. Конкурси, назначения, закони в Народното събрание са внасят поради съответен човек “.

В предаването „ 12+3 “ Аталай уточни, че „ в случай че нямаш управнически опит и си разпределил страната като еднолична компания, резултатите са доста тежки за страната, изключително в енергетиката “.

Той добави, че в най-кратки периоди процедурата за избор на нов ръководител на КЕВР ще отнеме най-малко месец.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР