Няма никакъв шанс Байерн (Мюнхен) да привлече Кай Хавертц тази

...
Няма никакъв шанс Байерн (Мюнхен) да привлече Кай Хавертц тази
Коментари Харесай

Байерн директно обясни ситуацията с Хавертц

Няма никакъв късмет Байерн (Мюнхен) да притегли Кай Хавертц тази година. Това разгласи ръководителят на Управителния съвет на баварския клуб Карл-Хайнц Румениге.

“Такъв трансфер тази година е неосъществим от финансова позиция. Нека това да е ясно”, съобщи шефът на първенците в изявление за Sport1.

“Цяла футболна Европа и Байерн включително са изправени пред съществени финансови провокации, откакто почитателите ги няма по стадионите - добави 64-годишният Румениге. - А и всеки знае какво е решил изпълнителният шеф на Байер (Леверкузен) Руди Фьолер.”
 Лампард: Не сме отправяли оферта за Хавертц
Кале загатва, че “аспирините” няма да смъкват от цената на Хавертц и ще желаят колосална сума за него - към 100 млн. евро.

Иначе самият Фьолер удостовери казаното още преди време, че клубът има кардинална сделка с младия национал на Германия, съгласно която той ще бъде пуснат в различен тим, в случай че офертата е добра.

Румениге пък си пожела Хавертц да остане в Леверкузен и през идващия сезон. Тази вечер Байерн среща Байер във финала за Купата на Германия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР