Няма нещо, което кметът на София Йорданка Фандъкова да не

...
Няма нещо, което кметът на София Йорданка Фандъкова да не
Коментари Харесай

Стефан Софиянски: А защо Фандъкова не е придвижвала преписките в ”Младост”

Няма нещо, което кметът на София Йорданка Фандъкова да не може да позволи, в случай че някой областен кмет като Десислава Иванчева откаже. Така някогашният кмет на София Стефан Софиянски, управлявал 10 години, изясни бездействието на Столична община във връзка спора в регион ”Младост ” в ефира на бтв. Стефан Софиянски разясни, че по принцип един областен кмет няма пълномощия да придвижва преписки за огромни градежи - това е в пълномощията на Столична /голяма/ община, на кмета Йорданка Фандъкова и гл.архитект.

" Младост " и " Люлин " са строени върху частни аграрни терени, междублоковите пространства там са частни и по тази причина скандалните обстановки в двата най-населени софийски региони са повече.

" Всички огромни обекти са приоритет на ДАГ. Иванчева няма право да стопира обекти по принцип, само че нямам визия за какво й са позволени спомагателни пълномощия. Зная, че е получила, само че дали от СОС или от кмета на София, не зная.
Няма нещо, което кметът на София да не може да придвижи, в случай че някой областен кмет откаже - в тази ситуация Фандъкова е можела сама да придвижи тези преписки, които Иванчева била отказала ", разяснява Софиянски.

Той съобщи още, че е притеснително изказванието, че единствено 1 предприемач се е разбунтувал на открит жанр на работа. Защото в последните 10 години ръководи ГЕРБ, т.е. те са наложили този жанр.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР