Няма непосредствена опасност нито за валутния борд, нито за курса

...
Няма непосредствена опасност нито за валутния борд, нито за курса
Коментари Харесай

Милен Велчев разкри има ли опасност за валутния борд и нарастване на дефицита

Няма непосредствена заплаха нито за валутния ръб, нито за курса на лв. по отношение на еврото, нито даже за способността на България да финансира бюджетния си недостиг и изплащането на падежиращия към този момент дълг. Това съобщи някогашният министър на финансите Милен Велчев  Милен Велчев Милен Велчев е роден в София. Завършва интернационалните връзки във ВИИ „ Карл Маркс “ през 1988 в предаването " 120 минути " по БТВ.

„ Доколкото знам, отчетът на финансовия министър се отнася за предстоящ интервал от към четири години и го разбирам по този начин, че „ алената лампичка “ би трябвало да светне в този момент, а не след две години, когато има възможна заплаха от сериозна бюджетна неустойчивост. А в този момент с цел да могат да се вземат ограничения “, добави той.

Той добави, че чака някои компании да имат усложнения, в случай че се запазят високите цени на електричеството.

„ Надявам се, че те последователно ще се възстановяват. Затова е значима и либерализацията на пазара, тъй като това ще докара до по-добри пазарни условия за всички “, сподели Велчев.

Милен Велчев  Милен Велчев Милен Велчев е роден в София. Завършва интернационалните връзки във ВИИ „ Карл Маркс “ през 1988 разяснява и предлагането на финансовия министър Росица Велкова за растеж на минималната работна заплата до 940 лева за година.

„ На мен ми наподобява прекомерно амбициозно, само че в случай че изчисленията покажат, че инфлацията е толкоз, че да наложи едно такова нарастване все още на взимане на решение, то не можем да оставим хората с ниски заплати да мизерстват, до момента в който цените не престават да порастват “, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР