Няма лошо от същото и повече от същото, ако всички

...
Няма лошо от същото и повече от същото, ако всички
Коментари Харесай

ДПС обвини властта, че натиска задната скорост на реформите

Няма неприятно от същото и повече от същото, в случай че всички желаеме същото. Това съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи , визирайки наименованието, което Менда Стоянова даде на бюджета - че той е същото и повече от същото.

Същото е една относителна непоклатимост , разясни той. Същ бил и стремежът за уравновесен бюджет, увеличение на браншове като обучение и държавна администрация.

Бюджетната рамка не дава основи за промени , съгласно Йордан Цонев обаче. Бюджетът бил отражение на държавната политика. Всяка липса на промени щяла да провокира рецензиите на Движение за права и свободи.
 Българска социалистическа партия предлага бюджет на развиването против бюджета на застоя на ГЕРБ
Българска социалистическа партия предлага бюджет на развиването против бюджета на застоя на ГЕРБ

През бюджета не се решавали съществени проблеми съгласно Нинова

Класика в жанра за липса на промени е опазването на здравето. При всяка концепция за промяна се включва задната скорост на джипа , както се изрази Цонев. Губим скъпо време за промени , а в този момент е времето за тях, предизвести депутатът.

Партията му желае да се създаде стратегия за развиване на страната за идващите 10-15 години. Нужно е догонващо икономическо развиване , акцентира Йордан Цонев.

125 години ще ни трябват да достигнем междинното равнище за Европейски Съюз, съгласно " бакалските сметки ", които Движение за права и свободи е направило. Депутатът желае успеваемост по изразходването на обществените средства.
 Горанов не дава да се пипа данъчната система до 2022 година
Горанов не дава да се пипа данъчната система до 2022 година

Според него дълготрайни цели се реализират с уравновесен бюджет

Няма промени, сподели още той. Всяко наливане на средства в опазването на здравето без промени не е плюс, а страховит минус за ръководещите , по думите на Йордан Цонев. Това се отнасяло и за други нереформирани браншове.

Единната данъчна ставка била остаряла режисура . Нужен бил спор по тематиката. Още от същото не е ОК, изясни той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР