Няма какво да се лъжем – всяка жена мечтае от

...
Няма какво да се лъжем – всяка жена мечтае от
Коментари Харесай

Превърни сватбата си в зимна приказка с тези 6 НАМАЛЕНИ продукта!

Няма какво да се лъжем – всяка жена мечтае от дребна за оня специфичен ден, в който ще облече най-страхотната бяла рокля и ще тръгне по пътеката към мъжа на фантазиите си под погледите на приятелите и фамилията си.

Една приказка за любовта, зад чиято подготовка обаче се крият доста стрес и терзания дали всичко ще протече по проект – от украсата и букета до подредбата на гостите и дали тортата ще стигне за всички. Едно от нещата, за които обаче можеш да си спестиш всякакво терзание, е гримът. С вярно подбраната козметика можеш да си сигурна, че визията ти за този специфичен ден ще бъде повече от съвършена!

Малко двойки избират сватбеният им ден да е през зимата, само че можеш да превърнеш своя в същинска зимна приказка! Блестяща декорация, вълшебна бяла рокля и, несъмнено, блестящ грим, който ще устои на всички страсти, които ще топлят сърцето ви отсега нататък!

 женитба зима младоженка обич двойка iStock

За задачата през днешния ден се обръщаме за помощ към Lilly Drogerie! Подбрали сме 6 специфични продукта, които сграбчиха вниманието ни и сме сигурни, че ТРЯБВА да имаш за своя специфичен брачен ден , с цел да събереш всички погледи с блясъка и хубостта си!

А още по-добрата вест е, че всички сега са на супер преференциална цена. До края на месеца можеш да си купиш десетки гримове на водещи балкански марки и то с до 50% ОТСТЪПКА. Можеш да напълниш пазарската си кошница със супер козметика за сватбения си ден и то даже спестявайки пари!

AURA Фон дьо загар (8,49 лева.*)

 Lilly Drogerie Lilly Drogerie

Най-важното за съвършения грим е основата, по тази причина изборът на подобаващ декор дьо загар, който да пасва идеално на цвета на кожата ти и да я матира е извънредно значим. Формулата на декор дьо загар Jelly е подобаваща за всеки вид кожа – от суха до смесена. Той обезпечава приблизително покритие, което може да се надгражда. Още с първото нанасяне, текстурата се слива напълно с кожата и образува гальовен филм, който изравнява тена, оставяйки кожата матирана и сияйна.

Пазарувай ТУК >>>

Първоначалната му цена е 17,29 лева, тъй че в случай че го вземеш в този момент, спестяваш цели 50%!

AURA Руж (3,39 лева.*)

 Lilly Drogerie Lilly Drogerie

След като си подготвила кожата си с подобаващ декор дьо загар, идва ред на различен значим акцент! Ружът акцентира скулите и придава в допълнение цвят, по тази причина подборът на подобаващ колорит, който да подчертава върху красивите ти черти, е значима част от подготовката. Ружът AURA Glorious Cheeks е с извънредно фина копринена текстура, която е лесна за нанасяне и освежава тена.

Пазарувай ТУК >>>

Намален е с 45%!

FLORMAR Молив за очи (2,75 лева.*)

 Lilly Drogerie Lilly Drogerie

В този празник на любовта най-важното нещо е погледът! За задачата не пропускай да подчертаеш красивите си очи с водоустойчив молив, който устоя повече от 12 часа. Еластичната му и мека текстура го вършат елементарен за нанасяне, а в подобен прочувствен ден имаш потребност тъкмо от подобен сигурен съдружник, който да резервира блестящата ти визия, даже в случай че се разплачеш от наслада!

Пазарувай ТУК >>>

Сега можеш да го вземеш с -30% отстъпка!

GOLDEN ROSE Спирала за мигли (2,85 лева.*)

 Lilly Drogerie Lilly Drogerie

Щастливият ти взор няма да е приключен без съвършено извити и дълги мигли! Спиралата за грамаден размер от серията Perfect Lashes прави всичко, което пожелаеш, с един размах на четката. Обем, компактност, дължина и извивка, наситено черни ресници за трагичен и вълнуващ взор!

Пазарувай ТУК >>>

Първоначалната ѝ цена е 4,09 лева!

GOLDEN ROSE Матово червило молив (2,79 лева.*)

 Lilly Drogerie Lilly Drogerie

„ А в този момент можете да целунете булката! “ Точно по този начин, стигаме и до изкусителните устни, на които всеки жених ще се затрудни да устои до посочения миг! За задачата използвай матовото червило-молив на Golden Rose, което е извънредно елементарно за приложимост и дава опция за точно нанасяне. С висока покривност на цвета с непрозрачен, кадифен финиш и удивително дългогодишен цвят, червилото е обогатено с витамин Е и овлажнители за поддържане и попречване на изсъхването на устните.

Пазарувай ТУК >>>

Ако го вземеш в този момент, спестяваш 1,20 лева!

GOLDEN ROSE Лак за нокти (1,79 лева.*)

 Lilly Drogerie Lilly Drogerie

Ако постоянно си мечтала за вълнуващия миг, в който нежно подаваш ръката си на своя обичан, с цел да постави мечтания пръстен, обърни особено внимание на маникюра си. За задачата предлагаме лак за нокти на Golden Rose с дълготрайна формула с блестящ финиш. Серията идва в голямо многообразие от цветове, тъй че имаш богат избор, който да пасне на специфичната ти празнична визия.

Пазарувай ТУК >>>

Сега можеш да го вземеш с -30% отстъпка!

 Lilly Drogerie Lilly Drogerie

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР