Няма как да сме равнодушни след поредния неуспех да се

...
Няма как да сме равнодушни след поредния неуспех да се
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Политическите сили можеха да постигнат успех чрез уважение и смирение към опонентите

Няма по какъв начин да сме равнодушни след следващия крах да се реши политическата рецесия в страната. Това съобщи в декларация от трибуната на Народното събрание Мустафа Карадайъ, който е ръководител на Движение за права и свободи.

„ Такава рецесия най-новата ни история не помни. Може да погледнем на нея с вярата, че получаваме най-мъдрите уроци. Важно е да извлечем най-правилните поучения и да създадем верен избор по пътя,  да трансформираме рецесиите в нови благоприятни условия “.

Обещахме да сме задоволително виновни и да поставим старания за основаване на държавно управление, напомни още ръководителят на Движение за права и свободи.

„ Днес всеки депутат би трябвало да отговори пред себе си дали бяха положени всички старания за решение на политическата рецесия, дали Народно събрание работи с дневния ред на обществото. Добре е всеки да се даде сметка, че хората не желаеха избори, а да се решат най- значимите им проблеми. Трябва да признаем, че Народно събрание не съумя “.

Той уточни няколко аргументи за това.

„ Липсата на разговор е най-важната. Голяма част от политиците са изгубили способността да водят разговор. Вторачили са се в упорните точки “.

Ние сме представители на целия български народ, означи Карадайъ.

„ Ако народът би трябвало да живее дружно, същото се отнася и до нас, които сме в Народно събрание “

Политическите сили можеха да реализират триумф посредством почитание и примирение към съперниците , съобщи водачът на Движение за права и свободи

Президентът даде задоволително време на политическите сили, с цел да намерят път едни към други, означи той.

„ Не постигнахме триумф и не излъчихме постоянно държавно управление, не се справихме с политическата рецесия. Цените не престават да порастват и да се усилват хора, които изнемогват.  Отново отиваме на избори, само че се надяваме, че отиваме с научени  уроци и подготвени още в предизборната акция да проявим готовността си за разговор “.

Политиката е на първо място отговорност, подсети водачът на Движение за права и свободи. 
„ Решаването на проблемите и основаването на положително бъдеще е отговорност на всички-на всички органи и институции в страната. Отговорност би трябвало да проявят и всички български жители с изборни права. Важно е всеки да уточни партията или обединението, която може да съставлява неговите ползи Всеки български жител би трябвало да е деен и да гласоподава “. 
По обявата работи: Мария Сивкова - Илиева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР