Няма как да отречем факта, че Златан Ибрахимович е един

...
Няма как да отречем факта, че Златан Ибрахимович е един
Коментари Харесай

Защо всички се шегуват със Златан Ибрахимович

Няма по какъв начин да отречем обстоятелството, че Златан Ибрахимович е един от най-ефективните нападатели в историята на футбола.
 #bottlecapchallenge, Златан Ибрахимович, Серхио Рамос, Димитър Бебратов и най-хубавите осъществявания на предизвикването от футболисти
Най-добрите осъществявания на #bottlecapchallenge от футболисти

Златан Ибрахимович, Серхио Рамос, Димитър Бебратов и Пол Погба ни скриват капачките

Доказа го за следващ път през миналия уикенд, когато означи хеттрик при домакинската победа на ЛА Галакси над Спортинг Канзас Сити със 7:2.

Освен с головия си усет и акробатични осъществявания, Златан Ибрахимович е прочут с надменното си държание. Той не крие, че се счита за по-добър от всички останали, само че го прави по подобен метод, че хората да го харесват, а не да го ненавиждат.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от LA Galaxy (@lagalaxy) на Сеп 11, 2019 в 9:26 PDT

Миналата седмица не се оказа печеливша за тима му, който загуби от Колорадо Рапидс с 2:1. След дуела обаче стана нещо доста забавно. Камерите уловиха по какъв начин Златан напуща терена с типичната си походка, до момента в който няколко фена се пробват по всякакъв начин да се допрян до него.
 Алекс Морган, Кристиано Роналдо, обвиняванията в обезчестяване и за какво футболистката атакува сътрудника си
Изнасилвач ли е Кристиано Роналдо

Алекс Морган опреледено счита, че има нещо гнило в цялата обстановка

Смешното в обстановката е, че футболистът остава недостижим, без даже да поставя особени старания за това.Случката пък стана мотив доста почитатели да се майтапят с него в обществените мрежи, че не е просто футболист, а Бог.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР