Няма как да не ви се е случвало да седите

...
Няма как да не ви се е случвало да седите
Коментари Харесай

Кой как прави секс според зодията

Няма по какъв начин да не ви се е случвало да седите на първа среща с някой и да се чудите дали изобщо има смисъл да задълбочите тази връзка или всичко да завърши незабавно. Струва ви се приветлив, приказката ви върви, флиртът е на равнище, само че не спирате да се чудите по какъв начин ли би се справил дадения човек в леглото...

Астролозите настояват, че зодията приказва доста освен за характера на индивида, а и за неговото държание в секса. Затова може да го подпитате дискретно под кой знак е роден, а по-късно да се консултирате с астрологичните характерности. А те настояват, че дамата Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива да се заблуждавате - тази жена е буйна като тигрица и обича да господства над мъжа. След като един път се разпали желанието й, нормално тя е индивидът, който слага условията и дефинира разпоредбите.

Мъжът Овен е доста придирчив в леглото и не робува на консерватизма в секса. Може да бъде влюбчив и извънредно находчив в леглото.

За разлика от Овните дамите Телец държат доста на флирта. Правят го даже и неумишлено, по тази причина постоянно близките ги считат за лекомислени. Ако се намира в компания с няколко мъже, сходна дама не би пропуснала да изпрати еротични сигнали на всеки един от тях. Колкото повече “клъвнат ”, толкоз по-доволна е тя, въпреки че рядко довежда сходни връзки до по-сериозен стадий.

Мъжът Телец е напорист ухажор, само че може да бъде безпределно толерантен и грижлив. Много представители на тази зодия стартират овреме половия си живот и по тази причина имат богат опит.

Представителката на зодия Близнаци има сила за цялостен харем. Ала имайте поради, че рядко се посвещава единствено на един мъж и може да употребява секса като оръжие, с цел да извършите желанията й. Нейната тръпка са обратите в любовта, по никакъв начин не е склонна да бъде примерна и вярна брачна половинка.

Мъжът Близнак е най-големият Дон Жуан измежду себеподобните си от всички зодии и може да уговори съвсем всяка жена да легне с него. Има репутацията на безвъзвратен сваляч, тъй като обича тръпката от покоряването на недостижими дами, само че постоянно възприятията му са повърхностни. Трудно може да остане правилен на една жена за дълго време, не се тормози да ви изневери даже с вашата другарка.

Жената Рак обича да се свие в черупката си и единствено най-чувственият и толерантен ухажор е кадърен да я извади оттова. Тя изпитва нужда от сигурност и уют. Перфектна стопанка и къщовница е. Въпреки това, в случай че откри същинската обич, тази жена ще стане незаменима полова партньорка.

Мъжът Рак е загадъчен и в това време грижлив. В началото обаче може да се окаже цялостна диаметралност на зодиакалната си характерност. Търси дълготрайна връзка и е податлив да се ожени рано.

Жената Лъв постоянно е в центъра на вниманието и постоянно е най-ослепителната дама в компанията. Ако ви се удаде да я оплетете в мрежите си, знайте, че може да бъде егоцентрична и прекомерно суетна. Тя обича да манипулира в спалнята мъжа си или любовника си. Като кралица на котките Лъвицата е жизнерадостна, мощна и доста сексапилна. Не е жена, която можеш да отведеш у дома и да превърнеш елементарно в стопанка.

Мъжът Лъв се нуждае от дамите повече, в сравнение с от храната, водата и въздуха. Иска партньорката му да бъде постоянно послушна. В леглото се държи по този начин, като че ли се състезава в олимпийски игри по секс и държи да завоюва първото място.

Представителките на зодия Дева подписват късно брак, а доста постоянно и въобще не се вземат решение на тази стъпка. Не че не са привлекателни, в противен случай. Просто имат доста високи условия към претендентите си и не преувеличават смисъла на секса в връзките си с колегата.

Мъжът Дева е прозорлив, избира си партньорка доста деликатно и внимателно. Често се опасява от обвързване, по тази причина обича да се държи на отдалеченост даже и при дълготрайна връзка.

Жената Везни постоянно е обкръжена от красиви мъже, тя не си пада по елементарни и безлични сътрудници. За да привлечете вниманието й, би трябвало да употребявате зрелищни примамки или ексцентричен метод, това постоянно ще ви даде преимущество пред противника. Пада си по огледални тавани и водни кревати. Обича новаторството в секса.

Мъжът Везни знае по какъв начин да прелъсти дамата с милувки. Отворен е за всевъзможни ексцентрични похвати и безусловно държи да задоволи партньорката си. Сексът за него е пълноценно преживяване и може да продължи до сутринта, тъй като Везните са извънредно издръжливи. Не го припирайте! Той желае да се наслаждения на всеки момент от удоволствието. Но и не чакайте от него да ви бъде правилен.

Жената Скорпион може да ви изтощи, само че в никакъв случай няма да ви омръзне. Сексапилна и преобладаваща в леглото, тя желае още един път и още един път цяла нощ. Основният проблем при нея е, че е мощно ревностна, освен това постоянно без да има съображение.

Мъжът Скорпион е най-сексапилният представител на зодиака. В секса той натъртва на количеството, а не на качеството. Може да прелъсти няколко дами за една вечер. Много внимавайте с него! Този човек е взривоопасен, в случай че бъде засегнат.

Жената Стрелец е огън, обича да флиртува и да бъде център на внимание непременно. Нищо не й пречи да излезе с един джентълмен, а по-късно да го зареже поради друга компания. Тази жена обаче се интересува единствено от личното си полово облекчаване.

Мъжът Стрелец е обаятелен, жив и проницателен. Много бързо ще ви болести със своята жизнеспособност. Не би трябвало обаче да се залъгвате – погледът му сластно опипва всяка жена в близост.

Жените Козирог външно са резервирани и скромни, само че другояче са способни на доста мощни пристрастености и усеща. В началото вършат усещане по-скоро на стеснителни, само че това е единствено до момента в който ги опознаете по-добре.

Мъжът Козирог е бърз и чевръст и не приема “не ” за отговор. Гордее се със своята сила, само че е закостенял и не обича да опитва.

Жената Водолей ненавижда да я форсират в леглото и да я третират единствено като полов обект, написа astrodata.bg. Съумеете ли да я изкушите обаче, внимавайте – тя изисква освен секс, а и духовна връзка, по тази причина тежко ви, в случай че я търсите единствено за лекомислен флирт.

Мъжът Водолей е одушевен ухажор, който получава същинско наслаждение в леглото единствено в случай че се отдаде с цялото си схващане на секса и любовта. Жената, която си има работа с представител на тази зодия, би трябвало да има живо въображение и неизчерпаема сила.

Дамата от зодия Риби е склонна да се увлича по окултното и даже по магиите. Умее да бъде загадъчна, а постоянно е напряко вълшебна.

Мъжът Риби е привикнал да има секрети любовни случки и да изневерява. Той не е идеалният брачен партньор, изключително в случай че сте ревностна.

Все отново, астролозите поучават да не прибързвате да съдите за качествата на другия единствено по зодията. В последна сметка и звездните предначертания могат да бъдат поправени, в случай че другият в действителност ви обича.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР