Няма еднолично решение за руските дипломати. Влязохме в детайли на

...
Няма еднолично решение за руските дипломати. Влязохме в детайли на
Коментари Харесай

Кирил Петков разговаря с ПГ на „БСП за България”

Няма еднолично решение за съветските дипломати. Влязохме в елементи на всичките стъпки, които бяха взети, от всичките институции. Това разгласи пред публицисти министър председателят в оставка Кирил Петков след среща с ПГ на Българска социалистическа партия.

„ Започва се от март. Тогава има отчети. След това има 3 отчета от ДАНС, по-късно междуведомствена работна група в Министерство на външните работи, има Съвет за сигурност. Това даде възприятие на сътрудниците ни в Българска социалистическа партия, че действително цялата институционална машина е работила от много време. Моята неточност е информационното показване на събитията”, сподели Петков.

„ Хубавото е, че разговорът продължава. Дотук е имало неща, изглеждащи непреодолими, само че сме успявали да ги преодолеем”, сподели Петков.

Запитан дали се възвръщат договарянията сред Политическа партия и Българска социалистическа партия, Петков сподели, че не може независимо да каже.

„ Имаме си изпълнителен съвет в партията. Това са доста хора, които би трябвало дружно да помислим. Въпросът оттук насетне е да избегнем спешна точка, която не е от чак такова огромно значение”, сподели Петков. „ Мисля, че разговорът продължава”.

Премиeрът в оставка Кирил Петков беседва с ПГ на "БСП за България " в Народното събрание.

На срещата участва и ръководителят на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността в оставка Корнелия Нинова.

По-рано през днешния ден Нинова сподели в ефира на че нощес Кирил Петков е изискал среща с Българска социалистическа партия, която ще се състои през днешния ден.

Вчера Корнелия Нинова разгласи, че Българска социалистическа партия стопира договарянията с "Продължаваме Промяната " (ПП) за държавно управление, след експулсирането на 70 съветски дипломати от страната.

Тя уточни, че от Българска социалистическа партия ще се върнат на масата за договарянията единствено, в случай че от Политическа партия предложат различен претендент за министър председател.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР