Няма друго решение в случая. Не може да останат без

...
Няма друго решение в случая. Не може да останат без
Коментари Харесай

Даниел Митов: Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа

" Няма друго решение в тази ситуация. Не може да останат без последици нещата, които чухме в записа. Единственото допустимо решение в тази обстановка - договарянията ще бъдат замразени, до момента в който не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат поради обстановката, вероятни са всевъзможни разновидности, само че не трябва да се спекулира ".

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Даниел Митов от ГЕРБ-СДС. Той разказа записа на Националния съвет на Политическа партия като " безсрамен диалог по разнообразни разновидности за корист с власт ":

" За да бъдат размразени договарянията би трябвало да се подсигурява, че властта няма да бъде упражнявана по този начин както си приказваха тези девойки и момчета. Няма посолство, което да одобри подобен диалог ".

По думите му казанато от Кирил Петков, че ръководителите на службите се дефинират от посолства, е погрешно и измислено.

" Никога посолства не са се месили в тази работа ", безапелационен е Митов.

" По този метод се налива гориво в мотора на " Възраждане ". Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има преодоляване на службите и на Министерство на вътрешните работи, тогава ще бъдат обновени договарянията. Целият останал състав на държавното управление, с изключение на Мария Габриел и Николай Денков, би трябвало да бъде формиран от специалисти ", добави още Даниел Митов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР