Няма друго решение освен замразяването на преговорите за ротационно правителство

...
Няма друго решение освен замразяването на преговорите за ротационно правителство
Коментари Харесай

Даниел Митов: Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат

Няма друго решение с изключение на замразяването на договарянията за ротационно държавно управление Денков/Габриел. Преговорите могат да бъдат замразени, до момента в който не се предоговорят някои неща. В момента, с цел да бъдат размразени договарянията е девойките и момчетата от ПП/ДБ да обещаят, че властта няма да бъдат упражнява болшевишки и да се политизира администрацията, че няма да се уволняват шефове на учебни заведения и че няма да се основават интернационалните кавги.

Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред Българска национална телевизия.

По думите му няма посолство, което въобще да приемe диалог кой да оглавява службите у нас. Той упрекна Политическа партия, че с думите си наливат гориво в мотора на " Възраждане ".

На ПП/ДБ им липсва политическа и управническа тежест, посочи Митов. ПП/ДБ не схващат какво е демокрацията и не схващат къде се намират въобще. ГЕРБ няма да разрешат да вършат на групировката на Кирил Петков и Асен Василев ала-бала с страната.

Когато Мария Габриел получи гаранция, че властта няма да бъде упражнявана с преодоляване на държавността, тогава ще бъдат обновени договарянията. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат за сформиране на държавно управление, сподели Даниел Митов.

Той посочи, че ГЕРБ/СДС не се съгласуват с президента Румен Радев. На него му е преференциална политическата рецесия, тъй като ще продължи да ръководи през служебния кабинет, уточни Митов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР