Няма данни за злоупотреби при ремонта на ул. Граф Игнатиев

...
Няма данни за злоупотреби при ремонта на ул. Граф Игнатиев
Коментари Харесай

До март в Столичната община от данъци са постъпили 28 млн. лв. повече

Няма данни за злоупотреби при ремонта на ул. „ Граф Игнатиев ” в София. Това е открила инспекцията на ОЛАФ, заяви пред бТВ кметът на София Йорданка Фандъкова.

Тя изясни още веднъж, че след сигналите за некачествено подредени жълти павета, „ компанията реализатор не е получила нито лев за този сектор – това са 260 милиона лв.. Освен това тя е санкционирана със 100 хиляди лв. поради едно повредено паве “.

Пред Столичната община има две съществени провокации – градският превоз и увеличението на цените на строителни материали и приемането от Министерския съвет на методиката на индексация, означи още Фандъкова.

Липсата на бюджет затруднява всички общини, а повишаването на строителните материали спъва осъществяването на доста от плановете, свързани с възстановяване на инфраструктурата.

„ За първото тримесечие на тази година имаме с 28 милиона повече събрани налози, благодаря на жителите. Очакваме с неспокойствие образуването на държавно управление и приемането на народен бюджет “, уточни Фандъкова.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР