Няма да спазваме новите заповеди на властите, защото те биха

...
Няма да спазваме новите заповеди на властите, защото те биха
Коментари Харесай

Алибегов отсече: Няма да спазваме новите мерки

Няма да съблюдаваме новите заповеди на управляващите, тъй като те биха ни обрекли на банкрути. Това съобщи в ефира на „ Твоят ден” ръководителят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов. По думите му най-ваксинираната част от обществото ще бъде оставена на улицата без работа поради новите здравни ограничавания.

„ Персоналът на заведенията е имунизиран съвсем на 100%. Искат да оставят имунизираните хора на улицата, без работа. Най-вероятно на днешната среща ще вземем решение да не съблюдаваме новите ограничения, тъй като другояче ще бъдем обречени на банкрути. Няма да съблюдаваме работното време, което се постанова, защото нямаме друга алтернатива. От 6 месеца сигнализираме, че ще пристигна тази вълна на ковид и, че нещо такова ще се случи, само че не бяхме чути”, изясни той.

Относно обезщетенията за бизнеса поради скъпия той Алибегов изясни, че е необяснимо за какво те не бяха избрани още за декември, тъй че да станат забележими с януарските сметки.

„ Компенсациите ще се получат в средата на февруари със задна дата. До тогава българският бизнес се явява заемодател на енергийните сдружения, до момента в който се чуди по какъв начин да заплати сметките си. Сега за тези месеци, когато цената е най-ниска ще бъдем обезщетени, което не е логично”, изясни още той.

Целия диалог вижте във видеото.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР