Няма да предадем Ерусалим, каза турският президент Реджеп Ердоган Реджеп

...
Няма да предадем Ерусалим, каза турският президент Реджеп Ердоган Реджеп
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган: Ерусалим е наш и ще остане наш

Няма да предадем Ерусалим, сподели турският президент Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила, написа анкарският в. Хюриет.

Държавният глава през вчерашния ден провежда банкет за посланици на мюсюлмански страни по случай ифтар (вечеря след края на постите денем по време на свещения месец Рамазан). "Ерусалим е наш и ще остане наш. Ние няма да го предадем на страната, която се храни с кръвта и плътта на изповядащите исляма палестинци ", безапелационен бе той, визирайки Израел. Ердоган също уточни пред дипломатите, че след изборите за президент на Турция на 24 юни Анкара ще прегледа опцията за налагане против търговски наказания на еврейската страна.

Лидерът на югоизточната ни съседка с думите си жигосах решението на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила да реалокира посолството на страната си в Израел от Тел Авив в Ерусалим и да признае свещения за юдеи, християни и мюсюлмани град за столица на еврейската страна.

Ходът на Вашингтон възпламени митинги и по време на конфликтите от 14 май израелските сили за сигурност убиха към 60 палестинци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР