Няма да подам оставка. Това каза председателят на БСП Корнелия

...
Няма да подам оставка. Това каза председателят на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да подам оставка

Няма да подам оставка. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на брифинг в партийната централа, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Оставката ми се желае от хора, които през цялата акция работеха против Българска социалистическа партия. Извадете им интервютата и вижте какво приказват там - че Българска социалистическа партия ще падне под бариерата, че няма да минем 4%, че ще бъдем последна партия и загиваме. Какви са резултатите от изборите? Същите като на предходните - 10% ", напомни Нинова. 

Корнелия Нинова още веднъж съобщи, че вероятността да бъде образуван експертен кабинет е опит за скриване от политическа отговорност от експертни персони. 

" Ние сме за това да се носи политическа отговорност от политическите партии и лица изключително в тези сложни, спешни моменти, като настоящия, като това, което ни чака през зимата. Не одобряваме специалисти да носят тази отговорност, а политиците да се скрият и да изчакат на мине сложното време, да измием ръцете си с това, че не са били сполучливи и да се върнем още веднъж на сцената. Това не е отговорно, не е държавническо, не е мъжкарско ", безапелационна бе тя. 

Лидерката на левицата изясни, че не е очаквала партия " Възраждане " да изпревари Българска социалистическа партия в изборния резултат, само че уточни, че разликата сред двете партии е по-малка от %. 

Нели СТАВРЕВА

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР