Няма да подам оставка. Така рязко и лаконично отвърна на

...
Няма да подам оставка. Така рязко и лаконично отвърна на
Коментари Харесай

Корнелия отсече нервно: Няма да подам оставка!

Няма да подам оставка. Така внезапно и сбито отвърна на журналистически въпрос по кое време ще слезе от шефския пост водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг след изборите.

Соцшефката съобщи това, макар извънредно слабите резултати на Столетницата, която бе изместена на невижданото 5-о място на тези избори, изпреварена от " Възраждане ". Оставката ми желаят хора, които работиха срещу Българска социалистическа партия през цялата акция, вижте им интервютата, нервно изясни соцшефът. И добави, че резултатът на алените в този момент не се разграничава значително от цифрите на предишните избори.  

Нинова осведоми, че партията привиква Национален съвет в събота и на висшия си конгрес ще взема решение идващите си стъпки.

Няма да влизаме в съюз с ГЕРБ и Движение за права и свободи – това е наша кардинална позиция. Да, не чакахме " Възраждане " да са преди нас, само че те са напред с към 1 %, оправда се тя. 

Продължаваме промяната на модела ГЕРБ, всичко което сме казвали в годините, поредно сме отстоявали, отсече Нинова.

Виждаме присъединяване на Българска социалистическа партия в последващо държавно управление като социално-икономическа гаранция, като щит, посочи соцлидерката.  
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР