Няма да о писваме дизайна на новото BMW X7. Със

...
Няма да о писваме дизайна на новото BMW X7. Със
Коментари Харесай

10 от най-важните факти за новото BMW X7

Няма да о писваме дизайна на новото BMW X7. Със сигурност може да се каже, че ще провокира полюсни отзиви, а определенията ще оставим на вас. Избрахме да се съсредоточим върху забавните обстоятелства (10 на брой), свързани с корсоувър флагмана на баварците. И първият факт е обвързван точно с размерите му: Х7 е с цели 229 мм по-дълъг от така и така огромния X5. Това ще рече дължина от 5151 мм, което е повече от Mercedes-Benz GLS и Cadillac Escalade.

Х7 дава обещание да е измежду водачите по вътрешен размер, което дължи на междуосието си от 3100 мм. То разрешава монтирането на три реда седалки (в 6- или 7-местна конфигурация), като при прегънат трети ред седалки багажникът ще предлага размер от 750 л, а в случай че се сгъне и вторият ред седалки – размерът скача на 2120 л.

Главните външни оценки от Х5: фрапантно увеличените „ ноздри” на радиаторната решетка (най-голямата в историята на марката), чийто размер може да бъде наименуван и безпардонен. В цялостен контрастност е доста елегантната и сдържана задна част.

Дори в базовото съоръжение моделът е оборудван с 20-цолови колела, като в допълнение може да се поръчват 21- и 22-цолови.

На пазара Х7 дебютира с един V8 бензинов мотор с мощ 462 к.с. (BMW X7 xDrive50i, който няма да се предлага в Европа, един редови 6-цилиндров бензин с 340 к.с. (BMW X7 xDrive40i), както и два редови 6-цилиндрови дизела: 265 к.с. (BMW X7 xDrive30d) и 400 к.с. (BMW X7 M50d).

BMW X7 ще бъде оборудван само с пневматично окачване. Пътният луфт ще се трансформира в диапазон до 80 мм. Електронноуправляемите амортисьори ще се оферират от базовото съоръжение.

Новият всъдеход залага на съществени офроуд качества. Те ще бъдат обезпечени посредством спомагателен бутон за избор на четири режима на придвижване (с изключение на версията BMW X7 M50d) xSand, xGravel, xRocks и xSnow.

Срещу в допълнение възнаграждение моделът може да се оборудва със завиващи задни колела и система Executive Drive Pro с дейни стабилизатори – тя трансформира характерностите на окачването според от данните от камерите и навигационната система.

Информационната система Live Cockpit Professional е с два екрана с диагонал 12,3 инча е създадена въз основата на операционната система BMW 7.0. Тя се обновява посредством интернет и може да бъде ръководена посредством гласови команди. Сред спомагателни пари може да бъдат поръчани и два екрана с диагонал 10,3 инча за пасажерите на втория ред седалки.

Стандартно BMW X7 е оборудван с адаптивни LED фарове, само че като алтернатива съществува опцията да се поръчат лазерни фарове, чийто светлинен вързоп на дългите светини доближава 600 м (при 300 при адаптивните LED).


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР