Няма безгрешни и перфектни хора, всички знаем това, но всеки

...
Няма безгрешни и перфектни хора, всички знаем това, но всеки
Коментари Харесай

Това са МИНУСИТЕ на всеки мъж според зодията

Няма безгрешни и съвършени хора, всички знаем това, само че всеки човек си има своите минуси, с които е редно да се срещнем. Ако той е прекомерно съвършен и не демонстрира неприятните си черти, то тогава би трябвало да се заемем с това да ги разберем, с цел да не сме сюрпризирани на по-късен стадий от връзката ни.
Мъжът Овен
Арогантен самохвалец, който вика и крещи като вманиачен, в случай че нещо не е на неговото. Често ви се коства, че този човек има потребност от психиатър, а може би и в действителност е по този начин. Харчи безразсъдно и не е в положение да признае грешките си. Категорично има вяра, че е представител на изчезващия тип „ същински мъже “, само че в реалност е едно капризно и свадливо момченце.
Мъжът Телец
Скучен, скучен, лаком, демодиран и захласнат от „ практическата страна на нещата “. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото от горната страна и с огромни искания. Рядко поема самодейността в съкровен проект. Прави се или на огромен добродетел, или на страдалец, само че под тези маски се крие едно пренебрежение към всичко и всеки.
Мъжът Близнаци
Прави се на доста ерудиран и претърпял какво ли не, само че в действителност той в никакъв случай няма да порасне. Непостоянен – през днешния ден е тук, на следващия ден не. Редовно мени проектите и мнението си. Обикновено е и цялостен паразит – лежи на гърба на някого. Неспособен на моногамна връзка – все търси нещо друго, тръпка да има. Почти е невероятно да се резервира интереса му единствено към една жена.
Мъжът Рак
Страхливо мамино синче. Да си знаете, че в случай че майка му не ви харесва, доста скоро той ще си измисли мотив да се разделите. Неуверен, сякаш с висок морал, а в това време има неприятния табиет да наскърбява остро дамата до себе си. Скаран е с романтиката и е свидлив. Ако ще се хващате с него, сбогувайте се с веселията и излизанията – той е домошар. Не е упорит, задоволително му е да си седи у дома и да си има една „ сгодна “ женица, която да му готви, чисти и пере. Точно като мама…

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР