Няколко шофьори са уловени в кадри, измъквайки се от задръстване

...
Няколко шофьори са уловени в кадри, измъквайки се от задръстване
Коментари Харесай

В Австрия сте мишки, но тук нямаме полиция и си карате в аварийната!

Няколко водачи са " уловени " в фрагменти, измъквайки се от запушване на автомагистрала " Тракия ". Видеата са от сектора до Пловдив, в посока София.

На тях се вижда по какъв начин водачите на четири автомобила минават в спешната, с цел да не чакат в задръстването, формирано поради ремонтни действия.

Потребители бързо виждат, че две от колите са с австрийска регистрация и регистрират, че такива дейности в никакъв случай нямаше да бъдат подхванати в тяхната родна страна поради строгите ограничения и работеща полиция.





" Мишки! В чужбина съблюдават всичко, но тук е отговорна нашата жалка полиция. ", написа водачът Калин К.

" Тези гастери в Австрия едва ли ще посмеят даже да се покажат в спешната лента, но тука нали е разграден двор и всеки си прави каквото желае. Органите на реда са цялостни дебили, на такива сериозни сектори ще направя страната банка антинари. Пускам два патрула с цивилни коли и по 1000,2000,3000 лв. печатница. Но органът на реда в никакъв случай не е там където би трябвало да е, в никакъв случай! ", прибавя Емин Бахар.

Според някои има и различен метод за справяне с джигитите - задръстване на спешната лента.

" Изнасям се с камиона в дясно и им виждам сеира,полудяват от гняв ", отбелязва лидер на тежко товарен автомобил - Васил Д.





Кадри: Атанаска Финдрина
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР