Няколко са важните астрологични събития, които ще определят посоката на

...
Няколко са важните астрологични събития, които ще определят посоката на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 юни

Няколко са значимите астрологични събития, които ще дефинират посоката на движение  през седмицата. На 21 юни слънцето, което е главният източник на сила, ще минава в съществения знак Рак и ще сложи началото на лятото и почивките. Това е денят на Лятното слънцестоене. Ракът е знак, който слага главен фокус върху сигурността, дома, фамилията и нуждата от стабилност  материална и прочувствена.

На 24 юни е пълнолунието в знака Козирог.

Слънцето в Рак-дом и Луна в Козирог-работа. Тези два противоположни знаци се сплотяват от нуждата от защитеност, сигурност и непоклатимост. Те слагат още веднъж на дневен ред постигането на баланс сред две значими тематики: семейство и работни задължения.

Проверката на времето продължава.

Това астрономично събитие съответствува с прекосяването на Меркурий в непосредствено придвижване.  Това е седмица на прехода от един сезон в различен, от интервал на преосмисляне към време за деяние.

След тунела от затъмненията,  активиран от средата на май, преминавайки през ретроградния интервал на Меркурий, напрегнатия аспект сред колосите Сатурн и Уран, сплотяващи се в нуждата от застой, преосмисляне и нови избори, то през тази седмица дейностите и интензивността след взетите верни решения се разпростират.

Дните към пълнолунието са сериозни, избягвайте взимането на кадринални решения под въздействие на мощни страсти. Особено внимание да проявят родените в първа декада представители на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Благоприятни благоприятни условия, само че и непредвидени обстановки, оферти, вести, оферти няма да липсват. Надграждане върху съществуващите постоянни и устойчиви форми, това е движещата мощ през активиращият се летен интервал.

ОВЕН

Желанието ви за деяние е неудържимо. Марс, който е в огнения знак Лъв в допълнение ви задейства и зарежда със мощ, убеденост и възторг, само че не бързайте, не и преди 24 юни. Дотогава насочете вниманието си към познати действия, към дотъкмяване и завършване на стартирани планове. Правете проекти за бъдещето, с цел да можете да предприемете съответни дейности след 24 юни. Акцент през седмицата, който ще бъде подсилен и от самото пълнолуние са тематиките, свързани с баланс сред фамилни отговорности и работни отговорности. Ще постигнете баланс в случай че насочите вниманието си към сферата, на която до момента сте отделяли по-малко внимание. В дните към пълнолунието избягвайте спорове, импулсивни и прибързани решения във взаимоотношенията ви с вашите шефове, сътрудници или родители. За някои представители на знака се обрисува сантиментална отмора, съчетана с обичани занимания.

ТЕЛЕЦ

 Според това по какъв начин ще преминат дните към пълнолунието ще разберете дали посоката, в която се движите е в синхрон с вашето светоусещане, с подхванатите дейности в една или друга посока. Почти в средата на годината се намирате в интервал на реализиране и приемане на морално задоволство от всички положени старания до тук. Не бъдете прекомерно скромни приемете похвалите, премиите, поддръжката от другари и престижи, само че най-много вие самите оценете това, което сте постигнали. През тази седмица ще се радвате на своите персонални резултати, на сбъдната фантазия или на нови оферти. А за какво не и на заслужена отмора. Ако имате задания, които не търпят отсрочване и са свързани с дома, фамилията, отдайте им нужното внимание, това ще балансира везните във ваша изгода. При някои от вас се задействат ефикасни ремонтни действия. Избягвайте спорове с членовете на вашето семейство.

БЛИЗНАЦИ

Продължавате да бъдете в центъра на събитията. До 24 юни насочете вниманието си към вас самите. Преосмислете живота си до момента и предприемете съответни дейности след 24 юни. Периодът е мощен, в този момент в най-голяма степен ще можете да повлияете на вашите приходи или да получите заслужени награди в резултат на напъните, които сте положили. Към вас идват нови оферти, благоприятни условия за образования, нови контакти, хрумвания. Информационният поток е мощен, а в огромна степен вие самите посредством дейни дейности можете да насочвате събитията съгласно желанията си. Седмицата е мощна и удобна за осъществяване на диалози, научаване на нова информация, образования за разширение или основаване на нови източници на приходи. За някои от вас това е интервал, претрупан със служебни пътувания и голям брой срещи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР