Няколко руски онлайн медии свалиха в петък публикуваните по-рано новини

...
Няколко руски онлайн медии свалиха в петък публикуваните по-рано новини
Коментари Харесай

Руски медии свалиха пародийно видео за Путин и Собянин след обаждане от Кремъл

Няколко съветски онлайн медии смъкнаха в петък оповестените по-рано вести с хумористично видео на сатирика Максим Галкин, който пародира президента Владимир Путин по време на заседание с московския кмет Сергей Собянин, отдадено на разходките по график в Москва. Видеото е сваляено след позвъняване от служители, споделя пред съветския уебсайт The Bell източник на едно от изданията.

Галкин е качил 5-минутната подигравка на 28 май в своя Инстаграм със заглавие " Щастливото време на строгия режим за разходки ". Видеото бе оповестено в петък сутринта в доста медии, само че денем то изчезва от уеб страниците им.

Сред свалилите го издания са тези, излизащи от Рамблер Груп- Лента.ру (новината към момента се вижда през мобилно устройство през версията за Гугъл Amp) и Газета.ру (линк към нейната обява е останал в агрегатора на вести Smi2) и самият Рамблер, а също " Московски комсомолец ", организация Регнум и уеб страницата на телевизия " 360 Подмосковие ".

Източник от едно от изданията е споделил за The Bell, че новината е сваляна след телефонно позвъняване от служители, като според от изданието позвъняванията са ставали и от кметството, и от администрацията на президента.

За по - малко от денонощие видеото на Галкин е събрало над 2.7 млн. гледания единствено в Инстаграм. Във видеото Галкин пародира заседание с Путин, на което Собянин оповестява разпоредбите за разходките в Москва по график. " Собянин " предлага жителите да се " движат строго съгласно положения орнамент на уличните плочки, които са из целия град ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР