Няколко обиска в домовете на лица, около полицайката Симона Лулеова,

...
Няколко обиска в домовете на лица, около полицайката Симона Лулеова,
Коментари Харесай

Проверяват обкръжението на полицайката Симона Лулеова, още един арестуван след обиски в село Баня

Няколко обиска в домовете на лица, към полицайката Симона Лулеова, организираха ченгетата от ПУ на Министерство на вътрешните работи - Разлог след сензационния арест на 25- годишната служителка на 7-мо столично ръководство. При обиските в няколко къщи, в разложкото село Баня, са конфискувани мобилни и телефони електронна везна, нужна при разфасоване и дозиране на опиата. След претърсванията е арестуван иМирослав К. от село Баня. Каква е връзката му със Симона, или близки до нея лица, ще открива следствието.

Припомняме, че Симона Лулеова бе арестувана към 14 часа в събота, при инспекция в багажника на персоналния и автомобил Фолкваген, под аварийна гума, е открит плик с близо 500 грама канабис. Срещу Лулеова е повдигнато обвиняване за владеене на канабис, закононарушение, което планува до 6 години затвор и санкция до 10 000 лв.. Според нейни близки канабисът и е подхвърлен, дали това ще се окаже правилно ще потвърдят експертизи в хода на следствието.

Случаят продължава да се обяснява. Коиса лицата, с които е говорила Симона преди ареста си, имат ли отношение към планове в колата и канабис, има ли връзка с опиатите побоят над брат и преди седмица. Както писахме, братът на Симона е в Пирогов със счупена челюст след побой, за който фамилията уточни отговорен разложанин. Очаквайте детайлности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР