Няколко много ясни знака дадоха днес от пленарна зала народните

...
Няколко много ясни знака дадоха днес от пленарна зала народните
Коментари Харесай

Ангелкова нападна партията на Слави: Показаха, че нямат намерение да спазват обещанията си

" Няколко доста ясни знака дадоха през днешния ден от пленарна зала народните представители от „ ИТН “, както и партиите, които ги поддържат, претендирайки, че могат да ръководят.
В цялостно несъгласие с казаното от ръководителя на Народно събрание Ива Митева те гласоподаваха минималния период от три дни за показване на писмени оферти по признатия по тяхно предложение Закон за изменение и допълнение на Изборния кодекс ", написа депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на туризма.
 На първо четене: Приеха измененията в Изборния кодекс на ИТН - без мажоритарна система, само че с заричане На първо четене: Приеха измененията в Изборния кодекс на " ИТН " - без мажоритарна система, само че с заричане
При предварителен избор българите зад граница още веднъж няма да могат да гласоподават с преференции и да издигат свои претенденти. Създаването на изб...
" Но нали точно госпожа Митева по този начин енергично пледираше от парламентарната естрада, че законодателни промени не се вършат за една нощ?!
Показаха също на хората, които са ги подкрепили, че нямат желание да изпълнят обещанията си за въвеждането на мажоритарната изборна система, поради които главно се учреди самата партия „ ИТН “. (Друг е въпросът, че от 2016 година до момента имаха задоволително време да приготвят промените). С това се даде и категоричен знак, че волята на Суверена не е от изключително значение на „ партиите на смяната “.
За следващ път новите лица в Парламента потвърдиха, че главната им цел са бързи промени на Изборния кодекс, както и груба интервенция в идните президентски избори, а евентуално и предварителни парламентарни!
Но господа и дами, не подценявайте българските жители. Те виждат кой може да носи политическа отговорност и да извършва поетите задължения и дадените обещания.
 Скандал сред ИТН и ГЕРБ в Народното събрание: За мажоритарната система и патериците Скандал сред " ИТН " и ГЕРБ в Народното събрание: За мажоритарната система и патериците
Дебатите за промени в Изборния кодекс нажежиха до краен лимит пристрастеностите в Народното събрание по оста ГЕРБ-Има подобен народ. " Ние внесохме мажо...
И да, има такава политическа мощ – и това е ГЕРБ. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР