Няколко коли от автокъщата на търговеца Илко Ламбрев от гоцеделчевското

...
Няколко коли от автокъщата на търговеца Илко Ламбрев от гоцеделчевското
Коментари Харесай

Нанесоха нов удар по търговеца Илко Ламбрев! Няколко коли в автокъщата му изгоряха като факли

Няколко коли от автокъщата на търговеца Илко Ламбрев от гоцеделчевското село Мосомище изгоряха тази нощ, оповестява Топ Преса, базирайки се на свои източници в Министерство на вътрешните работи. Първоначалната версия е тенденциозен палеж.

Припомняме че единствено преди няколко седмици надупчиха колата на известния в Гоце Делчев притежател на автокъща. Лекият автомобил „ Мерцедес “ осъмнал изработен на сито. Собственикът на колата не е чул изстрелите. Рано сутринта съседите му споделили, че автомобилът е повреден, с флоберкови патрони. По късната експертиза открила че по мерцедеса е стреляно с пневматична пушка. Пробита е предната врата, към дръжката. Образувано е разследване.

Според полицията става въпрос за заплашване, или предизвестие. Ламбрев е свикан за разпит, с цел да изясни има ли съмнения, кой е стрелял по колата му.

Според мълвата в града Илко в последно време напълнил къщата си с доста коли, което може ми е провокирало злоба в конкуренцията, а другата версия е, че стрелбата е дело на хора, с които той има неуредени финансови взаимоотношения. Пред проверяващите Ламберв обяснил „ атентата “ с флоберковите патрони с свада поради жена с другар, в този момент обаче по какъв начин ще изясни палежа. Разследващите са безапелационни че версията за задълженията става все по евентуална. Нещо повече, слуховете свързват името на Ламбрев с много неточно приключени покупко-продажби, също по този начин бел следя за връзки с престъпно проявени видове от ниските етажи.

Случаят ще разпали подробно следствие за цялостната активност на Ламберв, което ще се води паралелно с разкриването причинителите на палежа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР