Няколко инцидента с недобросъвестни шофьори са регистриран в Бургас вчера.

...
Няколко инцидента с недобросъвестни шофьори са регистриран в Бургас вчера.
Коментари Харесай

По пътищата в Бургас стана страшно! Пияни и надрусан джигити газят и окото не им мигва

Няколко случая с недобросъвестни водачи са регистриран в Бургас през вчерашния ден. За страдание, те още веднъж са свързани с дрограни водачи и блъснати хора на пешеходни пътеки, които са много честа панорама в града, написа Флагман бг. Първият случай е от 16 ч., когато по натоварения бул. „ Христо Ботев “ лек автомобил удря рейс от градския превоз. Пристигналите на място служители на реда незабавно установяват, че несъответстващият водач е седнал зад кормилото след коктейл от пико и амфети.

26-годишният И. Т. от Бургас е закопчан за 24 часа. По закон, в случай че това му е първото сходно нарушение, той ще се размине единствено с санкция и ще може умерено да продължи да гази по бургаските улици.

Отново във вторник, към 22:45 ч., млад водач на „ Форд Фокус “ блъсна две преминаващи на пешеходна пътека бургазлийки. Инцидентът станал до бл. 158 в жк „ Изгрев “. 26-годишният Н. Т. обяснил на служителите на реда, че се разсеял и по тази причина блъснал двете дами.

След случая по-тежко потърпевша е 77-годишната И. Д. Възрастната бургазлийка е призната в „ Неврохирургия “ с травма на главата и комоцио. Другата потърпевша – 56-годишната Г. Т. е прегледана и освободена за домашно лекуване. Бургазлийката е с травма на главата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР