Няколко години след грандиозния скандал около предполагаемите изневери на принц

...
Няколко години след грандиозния скандал около предполагаемите изневери на принц
Коментари Харесай

Принц Уилям кръшка?

Няколко години след грандиозния скандал към хипотетичните изневери на принц Уилям в медиите на Острова още веднъж се появиха клюки, че той й кръшка - освен това със същата личност, която стана основен антигерой в нашумялата история от близкото минало. 

Говори се, че херцогът на Кеймбридж е имал връзка с Роуз Ханбъри, съседка на английския престолонаследник в селското му имение в Норфолк.

Ябълката на раздора в обичаното на всички британци семейство е някогашен модел и маркиза, а също така - както пишат медиите - и доста хубава.

Новата вълна от злословия се надигна поради обява в клюкарски акаунт, чийто създател твърди, че извънбрачната връзка на член на английското кралско семейство е " обществена загадка “, написа Cosmopolitan. 

Клюки

За последно таблоидите бяха захласнати от слуховете за изневерите на принца през 2019 година, когато медиите рапортуваха за хипотетична кавга сред Кейт, Уилям и фамилната им другарка Роуз Ханбъри, маркиза на Чъмли.

Кралското семейство по този начин и не разяснява обществено клюките за " селската съперница “ - както я наричала Кейт.

Скандалът потегли от  американското издание In Touch, съгласно което херцогинята на Кеймбридж потърсила пояснение от мъжа си за връзката му, на което той се изсмял и отрекъл аферата. 

Кралски коментатори настояват, че това са подправени вести и Дворецът даже е обмислял да предприеме правни дейности против разпространителите им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР