Няколко екзотични летателни апарата, представиха китайски разработчици на най-голямото изложение

...
Няколко екзотични летателни апарата, представиха китайски разработчици на най-голямото изложение
Коментари Харесай

Китайците прдставиха бойна летяща чиния

Няколко екзотични летателни апарата, показаха китайски разработчици на най-голямото ревю за хеликоптери China Helicopter Exposition. Най-интересният от тях обаче е под формата на летяща паница, военен хеликоптер, който е наименуван с гръмкото име " Голямата бяла акула ".

С оглед на обстоятелството, че сходен дизайн към този момент е създаден от други страни преди няколко десетилетия и не е получил развиване, специалистите са скептично настроени към вероятностите на " Голямата бяла акула ". Независимо от това, китайците, по непотвърдени данни, към този момент са почнали да основават и други летателни прототипи със същата форма.

" Голямата бяла акула " е създадена от Китайската държавна корпорация за авиационна промишленост (AVIC). Дизайнерите употребяват концепцията за хибридно витло (BWB), премахвайки границата сред перката и тялото на летящия обект. Разработчиците нареждат хеликоптера като " високоскоростна структура, предопределена да взе участие във военните дейности на цифровата епоха ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР