Няколко души, които са присъствали на концерти на немската група

...
Няколко души, които са присъствали на концерти на немската група
Коментари Харесай

Фенки се оплакаха, че били вербувани да правят секс с Тил Линдеман

Няколко души, които са участвали на концерти на немската група Рамщайн, обявиха, че млади последователки били вербувани да вършат секс с вокалиста на метъл групата, Тил Линдеман, по време и след техните концерти.

Една от фенките удостоверила, че й сипали нещо в питието на афтърпарти във Вилнюс предишния месец.

Новината бързо стана известна. Групата им концерти на Олимпийския стадион в Мюнхен, започващи в сряда, само че от уредниците на концерта обявиха, че няма да има афтърпартита след шоуто, нито по този начин нареченото преживяване „ row zero “ за определени почитатели непосредствено пред сцената, заяви The Guardian.

Издателската къща Kiepenheuer & Witsch, която разгласява антология със стихотворения на Линдеман през 2020 година, разгласи, че се разделя с артиста поради появилите се вести.

В изказване на страницата си в Инстаграм групата сподели, че приема обвиняванията „ извънредно съществено “ и помоли почитателите си да запазят преценката си по отношение на дамите, които са говорили, както и държанието на личните си членове.

„ Казваме на нашите почитатели: значимо е да се чувствате добре и в сигурност на нашите концерти – пред и зад сцената “, се споделя в изказването.

По-ранно изказване в Туитър гласи: „ По отношение на обвиняванията, циркулиращи в интернет за Вилнюс, можем да изключим опцията това, което се твърди, да се е случило в нашата среда. “

Известни със своя индъстриъл хеви метъл китарен тон и театрални представления в кабаретен жанр, Рамщайн са един от най-успешните музикални групи на Германия, макар че статусът на групата в родната им страна е по-амбивалентен.

Създадена през 1994 година, групата има дълга история на провокативно потребление на облици и език, свързани с нацистката епоха, макар че Линдеман съобщи в изявление за списание Rolling Stone, че „ ние ненавиждаме нацистите “. По-рано възхвалявани от критиците за тяхната поетична сензитивност, текстовете на Рамщайн неотдавна взеха по-явно нецензурен поврат.

Обвиненията против групата бяха повдигнати за първи път на 25 май от 24-годишна фенка от Северна Ирландия, която отишла на концерта на групата във Вилнюс, Литва, два дни по-рано. В поредност от изявления в Туитър и Инстаграм дамата споделя, че преди пътуването си се е свързала с жена посредством И, за която в чат форумите се говорело, че може да помогне на почитателите да получат достъп до извънредни празненства преди и след шоуто, съобщи bTV.

Жената, наречена Алена Макеева, която на страницата си в Инстаграм назовава себе си „ кастинг шеф на турне с Тил Линдеман “, изпратила на 24-годишната линк към частна група в WhatsApp и в последна сметка й изпратила известие с покана да се причисли към “row zero ” зона на концерта във Вилнюс.

По време на отмора тя била отведена до дребна съблекалня под сцената, където Линдеман се причисли към нея. Когато 24-годишната дала да се разбере, че няма да прави секс с него, тя твърди, че артиста реагирал яростно.

На празненството преди концерта дамата сподели, че е изпила две алкохолни питиета, само че по-късно е почнала да се усеща необичайно, има и пропуски в паметта си, което я е предиздвикало по-късно да се опасява, че в питието й било поставено нещо. Тестът на урината, който тя направила, не посочил признаци на дрога в нейната система.

В следваща обява на 30 май дамата сподели: „ Тил не ме докосна. Той одобри, че не желая да върша секс с него. Никога не съм твърдяла, че ме е изнасилил “.

Оттогава в немските медии се появиха и други известия, които демонстрират сходни прекарвания на почитатели, които са били „ определени “ да вършат секс с фронтмена на Рамщайн.

Статия в Süddeutsche Zeitung цитира друга жена, която е участвала на празненство след шоуто след концерт на Рамщайн във Виена през 2019 година и е пила алкохол.

След като припаднала, дамата пристигнала в схващане и намерила Линдеман „ върху мен “ в хотелска стая. Според Süddeutsche артистът я попитал дали желае той да спре и по-късно напуснал стаята.

Въпреки че няколко истории се появили в немските медии, единствено казусът във Вилнюс бил докладван на полицията. Това довело до отдалечено разпитване на момичето от литовските управляващи, откакто се върнала в Северна Ирландия.

Говорител на полицията във Вилнюс сподели пред Guardian, че към момента не е взето решение дали да стартира следствие.

Във вторник немските медии оповестиха, че Рамщайн са забранили на Макеева, която не е наета от групата, да участва на бъдещи концерти.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР