Няколко десетки автомобили се събраха край храм-паметника, без обаче да

...
Няколко десетки автомобили се събраха край храм-паметника, без обаче да
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори излязоха на протест в София, искат помощ за бизнеса си

Няколко десетки коли се събраха край храм-паметника, без обаче да основават проблеми за трафика в центъра на София.

Таксиметровите водачи показаха своя разработка за работата си по време на Covid рецесията до март, която предлага безвъзмезден транспорт за лекари и медицински сестри. „ На база на стопански, обществени и статистически данни нашето главно предпочитание е да возим лекари, учители и духовници гратис – най-важните фигури към сегашния миг “, съобщи Георги Димитров от Федерацията на таксиметровите водачи.

Като отплата таксиметровите водачи оферират фирмите да създадат отстъпки от лизинговите схеми и вътрешнофирмените си такси в размер 50 на 100 за период от 3 месеца. А комерсиалните банки да предложат отстъпки по заемите на таксиметровите компании в същия размер и период и Българската банка за развиване да ги компенсира в размер пропуснатите изгоди за интервала.

Георги Димитров добави, че предложенията са импортирани през вчерашния ден в Министерство на стопанската система, което е принципал на ББР.

Водачите упорстват активността им да бъде приравнена към публичния градски превоз и да се прекрати активността на компаниите за нерегламентиран транспорт, както и да техническият обзор за тях да важи 12 месеца.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР