Няколко бивши служители на обясниха колко силно влияние на бизнес

...
Няколко бивши служители на обясниха колко силно влияние на бизнес
Коментари Харесай

Бивши служители на Facebook съобщиха какво е влиянието на iOS 14.5 на приходите на компанията

Няколко някогашни чиновници на обясниха какъв брой мощно въздействие на бизнес модела на компанията може да окаже излизането на iOS 14.5. Да напомним, че това възобновяване на операционната система на Apple дава опция на потребителя да спре следенето на неговите дейности в интернет.

Благодарение на тези хора с вътрешна информация стана ясно по какъв начин работи рекламата на Фейсбук. Първо, на всеки консуматор се присвоява рекламния идентификатор IDFA . След осъществяването на покупка от онлайн магазин или благодарение на приложение, продавачът или притежателят на интернет магазина записва IDFA на потребителя, който си е купил, да вземем за пример, тв приемник, след което подава тази информация на Фейсбук. Социалната мрежа ревизира, дали този човек неотдавна е гледал във Фейсбук рекламата на този тв приемник. Тази сличаване дава опция на компанията или магазина да ревизира до каква степен ефикасна е нейната реклама във Фейсбук. При това, значение има освен кликването върху рекламния банер, а и самия факт на проявление на цялата реклама и на закупуването на същия тв приемник.

Идентификаторът дава и спомагателна информация за дейностите на потребителя в другите приложения, с помощта на която Фейсбук може да избира тъкмо кои консуматори би трябвало да видят въпросния рекламен банер.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР