Някои зрители заподозряха, че Ани Салич и Сотир Цацаров са

...
Някои зрители заподозряха, че Ани Салич и Сотир Цацаров са
Коментари Харесай

Подготвят ли сватба Ани Салич и Сотир Цацаров?

Някои фенове заподозряха, че Ани Салич и Сотир Цацаров са сгодени, откакто тя се появи в ефир с пръстен, който може да асоциира с годежен. Преди към 4 месеца, точно на празника на влюбените Свети Валентин, Ани Салич показа хубав букет от лалета, които е получила от своя правоверен.

 

Хора от обкръжението на Ани издават, че тя се срещнала със Сотир Цацаров посредством

общи другари. Те имат единствено 2 години разлика във възрастта – Салич е на 54, а Цацаров е на 56. Още през цялото време сред тях прехвърчали искри, само че в първите месеци от връзката им  съумели да се крият усърдно и да я запазят в безспорна загадка. Изчаквали да видят дали въобще ще се случи нещо съществено или ще си остане мимолетно въодушевление.

 

За връзките на журналистката и експрокурора се разбра на по-късен стадий, когато към този момент съжителстваха дружно. Те бяха засечени от наблюдателни жители на летище в Гърция, заминавайки за остров Корфу. Двойката обича да пътува отвън родината, с цел да се любува на повече независимост и анонимност. Междувременно Цацаров приключи публично 31-годишния си брак с някогашната си брачна половинка Меглена пред Пернишкия областен съд. Това се случи предишното лято След формалната им разлъка Меги, която е прочут нотариус в Пловдив, резервира семейството му. Двамата сякаш уредили разлъката без доста драми, само че единствено зарязаната брачна половинка си знае през какво е минала.

 

От брака си Цацаров има щерка – Диана. Ани пък се радва на пораснали момче и момиче – Лазар и Хана, плод на любовта й със сръбския продуцент Бранко Салич. С него се разведоха преди повече от 5 години, когато тя се опита да си върне моминското име Валеова. Заради обстоятелството, че милиони българи я познават като Салич обаче, журналистката продължава да употребява семейството на някогашния си.

 

Не е загадка, че преди време Ани много понасям Бранко, преди да го разкара дефинитивно. След години трагичен брак, тя най-сетне събра сили да се разведе се разведе със затъналия в хазартни задължения сърбин. След раздялата им те не желаеха да се гледат дори и на фотография, само че напоследък са затоплили връзките си.

 

Говори се, че водещата и някогашният й си дали прошка грешките около нещастието, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020 година майка му умря ненадейно на 86 години. Новинарката постоянно е уважавала някогашната си свекърва и гибелта й я съкрушила. „ Едва ли ще се съберат още веднъж, само че най-малко се пробват да бъдат другари “, разясняват близки до Салич.

 

Навремето тв звездата бе доста огорчена от някогашния си брачен партньор и безотговорното му държание Отношенията им бяха мощно обтегнати поради влечението на сърбина към хазартните игри. Клюката гласи, че последователно той изхарчил половината фамилни спестявания по казината и това толкоз вбесило водещата, че най-сетне се осмелила да се разведе. Сръбският

продуцент също бил грубо афектиран на някогашната си брачна половинка, тъй като дочул, че го е наричала „ комарджия “ и „ непрокопсаник “ пред общи познати.

 

След развода за Бранко настъпи провал и в бизнеса. Фирмата му разгласи банкрут и бе заведено правосъдно дело против него поради неизплатени финансови хонорари на служащите му. И до ден сегашен той не може да си стъпи на краката в веществен проект.

Източник: Уикенд

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР