Някои зодии толкова обичат да нараняват другите, че това им

...
Някои зодии толкова обичат да нараняват другите, че това им
Коментари Харесай

3 зодии, които обичат да тормозят другите и не им пука

Някои зодии толкоз обичат да нараняват другите, че това им се трансформира в табиет. Непрекъснато сме заобиколени от хора, които основават проблеми на себе си и на другите поради несъществени неща. Те безусловно се хранят с отрицателните прекарвания на други хора и се усещат все по-уверени от това. Такива персони нормално се назовават ​​ " енергийни вампири " измежду хората. Астролозите описват за знаците на зодиака, които заради естеството си по-често от другите съзнателно основават проблеми на близките. Сигурно и вие познавате няколко такива. Ето от кои зодиакални знаци са те.
Стрелец
 Запознайте се с 3-те най-организирани зодиакални знака Запознайте се с 3-те най-организирани зодиакални знака
Когато колежката до теб провежда бюрото си по този начин, че наподобява на аптека започваш да си задаваш въпроси, като: „ Само аз ли имам прочие..
Представителите на тази зодия са привикнали да угаждат на желанията си. Те постоянно реализират задачите си, като не обръщат внимание на възприятията на близките. Стрелецът не се интересува доста от последствията от постигането на това, което желае - даже някой да страда, няма да се откаже от задачата си. Освен това, тази зодия не се интересува от потребностите на близките. Астролозите предлагат да се пренебрегва Стрелец, изключително в случай че забележите, че той се пробват да ви въвлече в някакъв спор. Ежедневно попадаме в сходни обстановки. Добре е в точния момент да ги идентифицираме и да ги пренебрегваме.
Козирог
Козирозите не вършат несгоди преднамерено, само че това не го прави по-лесно за преглъщане. Козирозите обичат да клюкарстват, да разискват всичко и всички. Категорично не могат да им се доверят най-съкровените секрети - в противоположен случай целият свят ще знае за тях още на следващия ден. Но това към момента не е толкоз ужасно, колкото буйното въображение на Козирозите - те ще разкрият тайните ви по този начин както те самите си ги поясняват, тъй че по-голямата част от информацията ще бъде доста изкривена. Много внимавайте с този зодиакален знак.
Близнаци
 Март готви съществени промени за 5 зодиакални знака Март готви съществени промени за 5 зодиакални знака
Първият ден на смяна е 3 март. Секстилът на Венера с Уран могат да освежат любовния ви живот. Но при изискване, че вие сами би трябвало да п...
Този зодиакален знак е един от най-нестабилните и лицемерни в зодиака. Най-често те просто вървят по нервите на хората, без да обръщат внимание на възприятията на близките. Те постоянно желаят амнистия за своите злодеяния, само че го вършат неискрено и скоро всичко се повтаря още веднъж. Тези хора в никакъв случай няма да схванат и няма да признаят грешките си, по тази причина астролозите поучават да спрете да следвате препоръките на Близнаците, те въпреки всичко ще продължат да „ пият кръв “ от родственици и другари, всички наоколо до тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР