Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози

...
Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози
Коментари Харесай

Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите

Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози - самите звезди са ги създали такива.
Да вярвате в предсказанията на звездите или не – това е персонален избор на всеки, скептици има измежду всички представители на целия зодиакален кръг. Някои от зодиакалните знаци, обаче, са по-склонни да се съмняват в астрологичните предсказания. Те считат, че хороскопите са цялостни нелепости и с съображение се подиграват на звездни пророчества.
Телец
 Забавен хороскоп за мъжът Риби Забавен хороскоп за мъжът Риби
Креативни, буйни, извънредно колоритни натури... ето ви мъжете Риби! Наистина съумяват да приковат вниманието върху себе си. Привли...
Този зодиакален знак принадлежи към детайла на Земята, той се характеризира с качества като деловитост и здравомислие. Телецът избира да гледа на живота без розови очила. Те трезво правят оценка обстоятелствата и не чакат манна от небето, те постоянно разчитат единствено на себе си. Ако Телецът има неприятен интервал в живота, той избира да го упрекват за неговите неуспехи и неточности, в сравнение с да упрекват звездите за всичко. На тях им звучи нереално нещо нереално да е отговорно за действителни проблеми.
Козирог
Най-често тази зодия изрично не има вяра в хороскопи и астрологични прогнози. Това е извънредно земна зодия, с цел да повярва на нещо толкоз „ звездно “. Козирозите се интересуват доста повече от своята  кариера, разцвет и триумф, тъй че те отделят цялото си свободно време за реализиране на задачите си, без да губят незаместим запас за четене на хороскопи във вестника. Тази сила и време могат да се употребяват за нещо доста по-практично.
Везни
 Забавен хороскоп за дамата Риби Забавен хороскоп за дамата Риби
Знаете ли, че дамите Риби са извънредно занимателни, съблазнителни и доста загадъчни? Това са доста присъщи черти за представителките...
Везните постоянно подлагат на подозрение, в това число и дребният % акуратност на астрологичните прогнози. Въпреки това, Везните са толерантни и тактични - те няма да се подиграят на хората, които се доверяват на хороскопите. По-скоро към тях ще се отнасят с почитание и с посрещнат с усмивка тяхното въодушевление.
Скорпион
Най-големият песимист измежду всички други зодии е Скорпионът. Нещо повече, Скорпионите постоянно обичат да се подиграват на някой, чийто взор към света е друг от техния личен. Дори в случай че астрологичната прогноза се окаже вярна, този зодиакален знак ще го отдаде на обикновено съвпадане.
Няма по какъв начин да сме сигурни, че хороскопите, които четем, ще се осъществен на 100%. Те, обаче, могат да ни оказват помощ да разберем частично какво ни готвят звездите, а ние умно да оперираме с тази информацията, с цел да обърнем нещата в наша изгода.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР