Някои зодиакални знаци изпитват физическо привличане помежду си още на

...
Някои зодиакални знаци изпитват физическо привличане помежду си още на
Коментари Харесай

4 двойки зодии, на които често пъти им куца сексът

Някои зодиакални знаци изпитват физическо привличане между тях още на първата среща. Те не могат да спрат да се допират един различен и имат невероятна химия в леглото. В живота обаче нещата са разнообразни и не всеки може да разчита на сходен опит.

Въпреки привидността, несполучливият секс може да бъде разчетен и от астрологията. Как можем да предвидим дали ще имаме най-лошата или най-хубавата връзка с някого? Това до известна степен зависи от зодиакалния знак на евентуалния ухажор.

Една от теориите за секса и зодиакалните знаци е обвързвана с астрологичните детайли. Дисбалансът сред тях провокира раздор още в самото начало. По предписание огънят е в цялостна естетика с въздуха, а водата и земята се допълват взаимно. Когато променим този ред, са вероятни съществени катаклизми в леглото. Сексът сред огнен и земен знак може да приключи с огромно отчаяние.

Друг фактор е разположението на зодиакалните знаци върху астрологичното колело. Оказва се, че двойките с най-слаба полова химия са тези, които са техни зодиакални съседи. Парадоксално е, само че техните сили са непознати една на друга във физическата сфера. В резултат на това тази романтика може да наподобява странна. Поради тези разлики не е елементарно да реализира цялостно задоволство в спалнята.

Тъй като половата химия е комплицирана материя, двойката може да работи за подобряването ѝ с развиването на връзката.

Не забравяйте, че тази публикация преглежда единствено слънчевите знаци. Зодиакалният знак на колегата ви Венера, изгряващият знак и лунният знак също са значими за цялостното опознаване на интимната ви сфера.

 съгласуемост

Лъв + Рак - енергийно неразбирателство

Първоначално Лъвът и Ракът се притеглят един към различен като магнит, а по-късно бързо стартират да се отблъскват. Тези два зодиакални знака имат доста друг метод към взаимоотношенията и друг характер в леглото. Ракът се нуждае от грижи, сигурност и прочувствена непоклатимост. В началото Лъвът не се замисля за тези неща. Той желае да се забавлява. Предпочита нещата да се случват непринудено. В леглото той може да не даде на Рака убеденост, че ги е събрало освен това от секс. Водният знак ще се усеща по-добре с човек, който го обича безкористно. Земният знак би бил по-подходящ тук. Между Рака и огнения знак бързо ще се развие токсична сила. 

 съгласуемост

Дева + Стрелец - непрекъснато влюбване

Друга двойка, чийто секс ще приключи с огромно отчаяние, са Дева и Стрелец. Между тези зодиакални знаци има квадратен аспект, което значи, че ръководещите им планети са на разстояние 90 градуса една от друга.

Според астрологията сходен случай демонстрира липса на полова химия. Девата и Стрелецът се нервират взаимно и сексът сред тях няма да облекчи спора. Двамата губят самообладание един към различен. Флиртът сред тях наподобява неосъществим. Перфекционизмът на Девата поразява безгрижното сърце на Стрелеца. Огненият знак също по този начин няма желание да слуша никого и да изпада в земна рутина.

 съгласуемост

Козирог + Водолей - непоносими разлики

Козирогът и Водолеят са зодиакални съседи, само че макар тази непосредственост са непознати един на различен. Динамиката сред тях рядко основава невероятна полова химия. Всичко това се дължи на мощния контрастност сред личностите. Козирогът е удобен и ненапълно придирчив. Той бързо привиква с рутината. Водолеят е самостоятелен, авантюрист и заобикаля хора, които живеят по строги правила. Тази композиция е сложна и за двете страни. Тя съумява единствено в някои случаи, само че все пак е съпроводена с доста компликации. Дупката в леглото мъчно може да бъде запълнена.

РИБА + ЛЪВ - разнообразни характери

Между Лъва и Рибите съществува по този начин нареченият астрологичен квинкункс. Това значи, че тези зодиакални знаци се намират на към 150 градуса един от различен. Те не могат да реализират съглашение. Освен това те контрастират със своите детайли. Водата потушава темпераментния огън. Липсват им допирни точки, с цел да развият сантиментална връзка. Освен това Лъвът обича да получава внимание, само че се дистанцира от дълбоките страсти. За Рибите това е червен сигнал. В последна сметка те са доста чувствителни и прочувствени. Лъвът трансформира всичко в смешка, до момента в който водният му сътрудник приема всеки жест в леглото съществено. Просто и двамата имат друга визия за любовта и за това какъв би трябвало да бъде сексът.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР