Някои украинци напускат страната ни, но други – остават и

...
Някои украинци напускат страната ни, но други – остават и
Коментари Харесай

Плът на пазара: 400 лв за sex с украинка

Някои украинци напущат страната ни, само че други – остават и работят като...компаньонки. Lupa.bg попадна на няколко разгласи по какъв начин мадами продават телата си против 400 лева на час, а цената за цяла към този момент е внушителните 2400 лева в едната публикация и 2500 лева за друга мацка. Сексуалните удоволствия костват много скъпо на мъжете, само че пък няма недоволни, настояват пред Lupa.bg възползващи се от услугите.

" Здравейте, споделям се Анастасия Лукс, аз съм ИСТИНСКИ фитнес модел, който преди малко дойде в България, с цел да ви покажа цялата си хубост и страст!! Най-луксозният украински модел. Аз съм 100% като на моите фотоси!! Да, цялото това необикновено тяло и красиви извивки съм аз!!! Елате и се уверете!!! Мога да подсигурявам, че не са доста като мен!! Така че дано те заведа в парадайса!! Мога да дойда с вас за компания или бизнес срещи, вечеря!
100% медицински надзор!
100% анонимни! Обадете ми се в този момент или ми пишете, с цел да си прекараме ужасно дружно. Имам апартамент в центъра на София!
Мога да ви посетя на вашия терен или хотел! " - офертира руса украинка, която несъмнено си знае цената.



Тя не си крие лицето, нито цените, които е оповестила в интернет, въпреки у нас да е нелегално продаването на плът.



Ценоразписът на Анастасия

„ Никой не може да разбере, че се прави нещо такова. Никой не обръща внимание. Наемат си жилища сякаш за живеене и там стават нещата “, разяснява съседка на украинката.



Другата украинка е Валерия

Привет! Свържете се с мен и организирайте срещата си с мен. Валерия от Одеса. Украйна в този момент е в София. Ваш терен 1ч - 400 лв.. Хотел 1ч - 400 лв.. Само за съществени хора " - написа брюнетката и ползва своя ценоразпис и предлаганите услуги.



Тарифата на Валерия

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР