Някои спортисти останаха по бельо на терена, без да искат,

...
Някои спортисти останаха по бельо на терена, без да искат,
Коментари Харесай

Скандално: Да лъснеш гол на терена

Някои спортисти останаха по долни дрехи на терена, без да желаят, само че това не понижи професионализма им и те самоуверено продължиха надпреварите си.

Жокеят, чиито гащи се смъкнаха

През април 2015 година жокеят Блейк Шин сподели задните си елементи на публиката, когато панталоните му се смъкнаха. Това не го разконцентрира и той финишира втори.

Победителят Томи Бери се пошегува, че се радва, че е яздил първи и е бил единственият, който не е трябвало да гледа „ задника на Блейк “.

Футболният управител, чийто панталон се сцепи

Мениджърът на Bayern Munich Пеп Гуардиола се разноски по терена със сцепени панталони към 15 минути.

Един от играчите на тима – Томас Мюлер, упрекна италианските шивачи за обстановката, като сподели, че в Италия вършат доста тесни панталони.-->
 Пеп Гуардиола Gettyimages
Състезател по бобслей с прекомерно стеснен екип

Екипите по бобслей са тесни, с цел да има допустимо минимум противодействие и да бъдат състезателите по-аеродинамични. Това постоянно основава конфузни обстановки, когато екипите се скъсат. Това се случи на канадеца Кристофър Спринг на Олимпиадата в Сочи.

Футболистът, на който смъкнаха късите панталони

Никлас Хелениус от Астън Вила бе фотографирана по „ бели гащи “, откакто състезател на противниковия тим му ги смъкна, до момента в който спореха за топката.

Доста конфузна обстановка в мач по американски футбол

Рашаан Мелшин се пробва да спре Роб Гронковски толкоз самоотвержено, че самичък не разбра по какъв начин се оказа прегръщащ свалените му гащи.

Тенисистка моли фенка да й оправи презрамката на сутиена

По време на мач през 2014 година презрамката на сутиена на Йелена Янкович се разкопча. Тя помоли едно от момчетата на корта да й помогне, само че той не съумя да се оправи със задачата. Смехът на публиката не му помагаше доста. Янкович се принуди да отиде до трибуните и да помоли момиче от почитателите да оправи презрамката.

Тя победи в мача.
 Йелена Янкович Gettyimages
Спортистката, която не помни, че не носи нищо под екипа си

Рускинята Олга Граф завоюва бронзов орден на Олимпиадата в Сочи. Веднага след финала тя разкопча екипа си и малко по-късно се стресна, тъй като бе не запомнила, че не носи нищо под него.
 Олга Граф Gettyimages
Скиорът, чийто панталони паднаха

Състезателите в новата дисциплинираност freestyle постоянно се появяват с ексцентрични екипи със смъкнати панталони. Шведът Хенрик Харлаут обаче може да премисли стила си, откакто панталоните му паднаха по време на квалификациите на Олимпиадата в Сочи.
Той трябваше да внимава освен за компликациите по трасето, само че и за това да не падне поради смъкнатите до коленете панталони.

Той носи тениска с думата F*ck на посещаване на гимназията си

Брандън Лафел от тима по американски футбол Patriots бе поканен на празненство в гимназията, която е приключил.
Той реши, че е удачно да се появи с фланелка с надпис " F**K $TATI$TIC$ ". По-късно Лафел се извини и за този гаф.

Прекалено секси екипите на колоездачки от Колумбия

През 2014 женски тим по колоездене стана знаменит с екипите си, които бяха в „ прекомерно физически “ цвят.

И още:

Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР