Някои родни знаменитости живеят, за да си правят корекции, да

...
Някои родни знаменитости живеят, за да си правят корекции, да
Коментари Харесай

По-голямо, по-сочно: Новата хит корекция сред родните красавици не е ринопластиката, а нещо друго

Някои родни звезди живеят, с цел да си вършат корекции, да показват облици, които са много надалеч от действителността и основават повърхностна опаковка, която предизвика доста млади девойки да имат комплекси. В интервенциите и корекциите няма нищо неприятно, когато са направени с мярка и не са мотив на онлайн поредици, които разкриват единствено едно - какъв брой са комплицирани от свободното си време и пари някои хора, жадуващи да " инфлуенсват " непременно. Операциите не им стигат обаче на някои, тъй като употребяват филтри и стратегии за разкрасяване, с които в допълнение изкривяват действителността.

В последно време топ корекциите са ринопластиката и бразилското дупе. Ким Кардашиян несъмнено сътвори една наклонност в " хубостта ", която нахлу бурно по тукашните географски ширини и наподобява набира все по-голяма мощ. Колкото по-голямо, толкоз по-продавано, търсено и желано е лицето. Това също не е безусловно нещо неприятно, в случай че е направено с мярка и е естетически красиво.

Миналата седмица стана ясно, че Николета Лозанова се е подложила точно на интервенция в Истанбул, който цели възстановяване на дупето. Каква е тъкмо корекцията и дали в действителност става дума за бразилско дупе, не е ясно към момента, само че тя даде обещание да разкрие повече детайлности. 

Виж още: Тризначките от Big Brother хвърлиха бомбата със сензационно разобличаване

Друга плеймейтка, която несъмнено също има корекции по себе си, Моника Валериева. Различни родни таблоиди пишат, че Валериева легнала преди години под ножа за оформяне на задните си елементи. Друга известна българска също се подложи на нова промяна неотдавна. Андреа, която продължава да разгласява безумно обработени фотоси в Instagram, сложи нови гърди, а преди няколко седмици някогашната на Кобрата си направила също дупето, още веднъж в клиника в Истанбул, настояват още веднъж таблоидите.

Виж още: Стратимир натри носа на всички злобари: " Тримата против които се обърнаха ЦЯЛОТО племе "

Джулката пък е желала да си направи бразилско дупе, само че не е съумяла. По-рано тази година призна, че се е подложила на процедура за извайване на бедрата. Името на Галена също е свързвано с промяна на дупето, само че информацията е изцяло непотвърдена.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/, https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/, https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР