Някои представители на средствата за масова информация искат да видят

...
Някои представители на средствата за масова информация искат да видят
Коментари Харесай

Тръмп увери, че САЩ са далече от рецесия

Някои представители на средствата за всеобща информация желаят да видят криза, само че стопанската система на Съединени американски щати е доста надалеч от това, съобщи американският президент Доналд Тръмп във вторник на среща с румънския си сътрудник Клаус Йоханис, съобщи организация ТАСС.

"Рецесията е обвързвана с някои хора в средствата за всеобща информация, които желаят да я видят ", сподели Тръмп и добави: "Но ние сме доста надалеч от криза ".

"Ако Федералният запас си свърши работата, то ние ще забележим забележителен напредък ", уточни още Тръмп и означи, че това ще бъде "много потребно за всички ".

Американският президент сподели, че неговата администрация преглежда оферти за понижаване на налозите, само че увери, че това не се прави в отговор на евентуална криза, добавя Асошиейтед прес.

По време на срещата с Йоханис Тръмп сподели още, че Китай съставлява "голяма икономическа опасност " за Съединени американски щати, с която е трябвало да се заемат и предходните администрации във Вашингтон, осведоми ТАСС. Тръмп съобщи, че се постанова да се конфронтира с Китай за търговията, даже това да предизвиква краткосрочни вреди на американската стопанска система, тъй като Пекин мами Вашингтон от десетилетия, добавя Ройтерс. Китай ограбва тази страна от 25 години, дори повече, сподели още Доналд Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР