Някои подробности за безпилотен изтребител, разработван в Турция, който се

...
Някои подробности за безпилотен изтребител, разработван в Турция, който се
Коментари Харесай

Турция скоро ще има безпилотен изтребител

Някои детайлности за безпилотен изтребител, разработван в Турция, който се чака да направи първия си полет през 2023 година, бяха разкрити от началник във водещия локален производител на дронове Baykar, заяви в. „ Сабах “.

Селчук Байрактар, който взе участие в срещата на високо ниво по авиация и космос, проведена от Клуба по авиация и космос на Техническия университет в Гебзе, сподели инфографика за плана за изтребители.
 Шест са жертвите на пожарите в Турция Шест са жертвите на пожарите в Турция
Шест са жертвите на пожарите до момента, опустошени са големи територии. Турският президент Ердоган към този момент благодари на съветския си сътрудник В...

ще е многофункционален и ще може да прави голям брой дейности: стратегическа атака, близка въздушна поддръжка, ракетна офанзива, угнетяване на противовъздушната защита на съперника и заличаване на противовъздушната защита на съперника.

Самолетът би трябвало да има висока експлоатационна височина и излетно тегло 5500 кг. Той ще носи 1500 кг потребен товар.

Предвидено е безпилотният изтребител да има пет часа полетно време и ще може да доближи скорост до 800 километра в час.

Той е планиран по този начин, че да има ниска видимост на радара и да може да маневрира нападателно.
 Земетресение в Турция Земетресение в Турция
Тази заран земетресение с магнитуд 5,5 степен по скалата на Рихтер е записано в турската провинция Мугла в югозападната част на ст...

По-рано Байрактар е казвал, че защото независимото локално развиване на изтребители като този от програмата F-35, от която -може да отнеме нескончаем интервал, това може да докара до закъснение на турската платформа с потомство, заради което създаването на безпилотни изтребители е от изключително значение.

Вместо да създават аероплан, сходен на F-35, след 15 до 20 години, сподели Байрактар, те се концентрират върху области, към които светът към този момент се насочва - по-евтини безпилотни военни самолети, оборудвани с изкуствен интелект.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР