Някои от най-големите производители на стомана в Русия са прекратили,

...
Някои от най-големите производители на стомана в Русия са прекратили,
Коментари Харесай

Руски заводи прекратяват тестовете за алкохол

Някои от най-големите производители на стомана в Русия са прекратили, най-малко краткотрайно, тестванията за алкохол на чиновниците си поради епидемията от ковид, заяви Ройтерс.

Много съветски фабрики от тежката индустрия през последните години инсталираха устройства за анализиране на дъха на работните места като здравна и защитна мярка, с цел да ревизират дали служащите са пили. Но поради опцията, че вирусът може да се популяризира посредством повърхности, докосвани от доста хора, някои компании прекратиха потреблението на устройствата (често представляващи дребни рамки), върху които служащият би трябвало да дъхне, след което до секунди получава пропуск (или отказ).

Компанията " Северстал " (Seversta), огромен производител на стомана, заяви, че е блокирала всички свои устройства, заменяйки ги с " различни процедури с по-малък риск от разпространение на инфекцията, да вземем за пример инспекции на инцидентен принцип на личния състав на място ".

NLМК, най-големият производител на стомана в Русия, също съобщи в публично известие, че служащите в заводите и подизпълнителите към този момент не са задължени да минават проба за алкохол, само че охранителите ще управляват обстановката образно ".

" Евраз ", производител на въглища и стомана, разгласи, че приключва инспекциите за алкохол до края на март.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР