Някои наричат изневярата болестта на 21 век. Обвиняват за нея

...
Някои наричат изневярата болестта на 21 век. Обвиняват за нея
Коментари Харесай

Богати, известни и нещастни: Kои звездни дами станаха жертва на изневяра

Някои назовават изневярата заболяването на 21 век. Обвиняват за нея както обществените медии, по този начин и неналичието на предпочитание у сътрудниците да се борят с компликациите. По-лесно е да си тръгнеш и да намериш нова тръпка.

Но в случай че си мислите, че мъжете не биха изневерили на красива и известна дама, лъжете се. Доказателствa за това в последно време има десетки.

Най-пресният образец е с красивата актриса Натали Порман, която разбра, че мъжът до нея от дълго време гледа настрана.
                             

Новината бе оповестена във френското списание Voici, което твърди, че брачният партньор на актрисата - Милпие, е имал извънбрачна връзка. Слуховете бяха доказани от източник и пред американските издания, като се споделя, че случилото се е било мимолетно и към този момент е завършило. " Той знае, че е направил голяма неточност и прави всичко допустимо, с цел да накара Натали да му елементарни и да резервира фамилията им “, споделя непосредствен до двойката. Портман и Милпие имат и две деца – наследник Алеф, който ще навърши 12 години този месец и 6-годишната им щерка Амалия.
                             

Няма по какъв начин да не споменем тук експресивната и сексапилна Шакира.

Кралицата на латиномузиката претърпя доста тежък интервал, откакто разбра, че бащата на двете ѝ момчета - футболистът Жерар Пике, ѝ е изневерявал в личния им дом - с много по-младата Клара Чиа. И стана скандал, Шакира вилнея, пресата, несъмнено, с наслада отрази протичащото се. Последваха обществени обвинявания, както и много горещи и сполучливи нови песни на Шаки. Изпълнителката се изнесе чак в Щатите, взе и децата си със себе си. Месеци по-късно тя още не се е успокоила изцяло, само че пък натрупа много сполучливи моменти с частите, в които разказа драмата и кофти постъпката на Пике.

Адриана Лима се разведе след 5 година брак

След 5-годишен брак Ангелът на Vistoria’s Secret се разведе с баскетболиста от NBA Марко Ярич. Причина са систематичните изневери на сърбина, а след края на брака грижата за двете им дъщери пое Адриана.
                             

Дженифър Лопес също бе ранена в сърцето

В изявление преди няколко години певицата показа, че е преживявала невярност, само че без да загатва съответни имена. Тя обаче даде съвет: „ Трябва да осъзнаеш, че това не зависи от теб. Когато някой ти изневерява, опира до него и минусите му. “
                             

Очарователната и секси Ева Лонгория бе унизена от Тони Паркър

През 2010 година актрисата научава за връзките на тогавашния ѝ брачен партньор – френският баскетболист Тони Паркър, с друга жена от известията в телефона му. По-късно Лонгория показа за претърпяното: „ Не става въпрос коя избра той. Мислех си: „ Не съм ли задоволително секси? Не съм ли задоволително хубава или интелигентна? “

Сиена Милър не съумя да избави връзката си

През 2005 година Джъд Лоу изневери на Сиена с детегледачката. Класика в жанра! Той се извини обществено, само че Милър не можа да го превъзмогне и двамата не съумяха да спасят връзката си.

                             

Бионсе си го върна на Джей Зи с пеене

Певицата показа за изневерите на брачна половинка си Джей Зи в песните си. Няколко части от албума ѝ Lemonade са самобитна изповед за случилото се, което по-късно рапърът също призна в ария.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР