Някои любовни истории звучат просто невероятно и понякога наистина е

...
Някои любовни истории звучат просто невероятно и понякога наистина е
Коментари Харесай

80 години след сватбата: двойка столетници разкри тайната на дългия си брак

Някои любовни истории звучат просто необикновено и от време на време в действителност е мъчно да повярваме, че съществуват сходни приказки. Представяте ли си да живеете един до друг с индивида, който обичате, цели 81 години? Именно такава е вдъхновяващата история на двойка столетници от Англия.

Рон и Джойс Бонд отпразнуваха 81-вата годишнина от сватбата си на 4 януари , което им донесе купата на най-дълго женената двойка във Англия, съгласно SWNS.

„ Никога не сме очаквали да достигнем 81 години брак, само че сме доста щастливи, че постигнахме тази невероятна цел “, сподели 100-годишната Джойс.

„ Невероятно е! “, продължи тя. „ В нашата връзка няма началник, и двамата даваме и взимаме. “

Отдавайки се на носталгията, 102-годишният Рон добави: „ Понякога животът е сложен, само че ние се оправяме дружно. Грижим се един за различен. “

Рон и Джойс, които подписват брак през 1941 година, споделят, че е било „ обич от пръв взор “ , макар че в началото приятелите им са били много скептични във връзка с младата двойка и ги предупреждавали, че връзката им „ няма да продължи дълго “.

„ Говорели са преди сватбата им, че връзката им няма да продължи дълго. Колко ли са сбъркали тези хора? “, напомня си щерка им Айлин.

По това време Рон, който е служил във Втората международна война и е работил в локален гараж, е на 21, а Джойс, служителка в супермаркет Woolworths, е на 19.

 Извънземното устройство, което кожата на лицето ти ще обикне вечно! Edna предлага Извънземното устройство, което кожата на лицето ти ще обикне вечно!
„ Родителите ми са в действителност вдъхновяваща двойка, освен за брат ми и мен, само че и за техните внуци, правнуци и пра-правнуци “, прибавя Айлийн. „ Трябва единствено да прекарате малко време с тях, с цел да разберете, че се обичат и се грижат един за различен, даже след 81 години брак. “

В чест на 80-годишнината си предходната година двойката даже получи особено приветствие от кралица Елизабет , с която тя ги поздрави за впечатляващия им брак.

„ Колко прелестно е да науча за осемдесетата годишнина от сватбата ви на 4 януари 2021 година Надявам се, че ще се насладите на този прелестен мотив “, написа кралицата.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР