Някои жени оставят незаличим отпечатък в мъжкото съзнание. След раздялата

...
Някои жени оставят незаличим отпечатък в мъжкото съзнание. След раздялата
Коментари Харесай

Жените от тези зодии не се забравят лесно

Някои дами оставят незабравим отпечатък в мъжкото схващане.
След раздялата с тях някогашните им сътрудници съжаляват с години, че връзката им е завършила. Ето кои 4  на дами са незабравими.
Жената Овен
Фаталните хубавици от зодия Овен имат вродена харизма и сексапил, които не могат да бъдат подценени. Те са в положение да покорят всеки мъж.
Свободолюбивите Овни са способни да преобърнат мирогледа на човек, с който са решили да обединят орисите си. Те са правилни спътници в живота.
След като дамата Овен допусне даден мъж в живота си, тя не стопира да го обгрижва и той в никакъв случай няма да скучае с нея.
Връзката с дамите от този знак оставя незаличима диря и нейният някогашен сътрудник дълго помни изживяното.
 Ето за какво мъжете са неприятни слушатели Ето за какво мъжете са неприятни слушатели
Независимо дали става въпрос за брачен партньор, брат или другар - всички познаваме мъж, който е неприятен слушател на дамите. И не, не тъй като му е д...
Жена Рак
Известно е, че Раците са най-много сантиментални, само че тази линия е по-присъща на дамите от знака. Изискани и сантиментални, те притеглят вниманието на мъжете, подтиквайки ги да се грижат за тях и да ги пазят от беди.
Жените Раци владеят до съвършенство изкуството за основаването на уют и неповторима атмосфера на естетика в дома. Представителките на този знак дават на мъжете цялата си обич.
Жена Водолей
Харизматичните дами от тази зодия знаят своята стойност и притеглят вниманието на мъжете с позитивна сила. Жените Водолей не са привикнали да зависят от никого, само че когато срещнат любовта на живота си, те са способни да се откажат от идеалите си.
 6 сигурни признака на Алфа дамата 6 сигурни признака на Алфа дамата
Всички сме чували митове за алфа мъжкарите, гледали сме ги във филми, мечтали сме си за тях, до момента в който четем книги. Алфа дамите обаче има...
След раздялата с дама от този знак, мъжете не могат да я не помнят дълго време и сигурно ще създадат опит да я върнат в живота си. Но дамите Водолей не простят измяната и в никакъв случай не се връщат при тези, които не са оправдали доверието им.
Жена Дева
Педантична, с безукорен усет, с горда стойка, Девата основава усещане за жена, която слага работата си преди всичко.
Въпреки репутацията си, дамите от този знак оставят незаличима диря в сърцата на мъжете.
Избирайки си сътрудник в живота, те слагат неговите ползи над своите, позволявайки му да се трансформира в техен бранител.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР