Някои хора са ужасни при паралелното паркиране, докато други го

...
Някои хора са ужасни при паралелното паркиране, докато други го
Коментари Харесай

Какъв шофьор сте според зодията

Някои хора са ужасни при паралелното паркиране, до момента в който други го вършат безупречно, без да се замислят. Фактът, че някои хора просто са по-добри в шофирането, в сравнение с други, е обвързван с пространственото осъзнаване, самообладание и надзор.
Но това не е единственото нещо, което въздейства. Вашият зодиакален знак също демонстрира какъв вид водач сте.
Шофирате като луда Круела де Вил или се разпознавате по-скоро в несръчния жанр на шофиране на господин Бийн? Начинът, по който шофирате, е написан в звездите.
Астрологът Деби Франк направи изследване в партньорство със застрахователна компания, с цел да разбере дали вашият зодиакален знак може да повлияе на метода ви на шофиране. За това проучване тя интервюира 2000 души за техния знак и техния жанр на шофиране. Изучавайки отговорите им, тя разпозна моделите в стиловете на шофиране.
Искате ли да знаете какъв е вашият жанр на шофиране съгласно вашия звезден знак? Продължавайте да четете!
Козирог
Козирозите са доста деликатни, когато карат. Няма да ги видите с санкция за превишена скорост, защото те съблюдават разпоредбите. Те доста ценят доверието и сигурността. За страдание, козирозите са минимум загрижени за околната среда и няма да търсят интензивно кола с ниски излъчвания на CO2.
Водолей
Те елементарно се разсейват и тъкмо по тази причина един от трима души с този звезден знак би трябвало да опита три или повече пъти, преди да получи брошура. Водолеите обичат да пият по нещо, тъй че доста рядко ще бъдат бъдат водачи след празненство. Те обичат да се разхождат с коли с екстравагантни цветове. Повече от 10 % от хората с този звезден знак имат лилава кола и седем % обичат да се виждат да се движат в близост в жълта кола. Водолеят обича да се откроява.
Риби
Рибите са доста съществени във връзка с хигиената, заради което доста от тях почистват колата си най-малко един път месечно. Те са доста спокойни водачи и да имат хубава кола е доста значимо за тях. Ето за какво те обичат да карат спортна или друг вид крещяща кола.
Овен
Овните не са известни със самоконтрола си в трафика. Изследванията демонстрират, че 28 % от тях не вземат поради останалите хора на пътя. Още един занимателен факт: тенай-често дават прякор на колите си. Това са и хората, които най-често не помнят да заключат колите си.
Телец
Данните, предоставени от застрахователната компания, демонстрират, че хората със зодия телец имат максимален късмет да огънат или одраскат на калниците. Защо е това? Е, става известно, че хората с този звезден знак са доста зле при паркирането - в действителност най-лошото от всички звездни знаци. Всеки четвърти водач телец признава, че е блъснал нещо, до момента в който паркира в даден миг. Телецът е твърдоглав и нормално няма да избере най-лесния път.
Близнаци
Близнаците обичат да карат и знаят какво вършат. Не по-малко от 57 на 100 от тях съумяват да получат книжката си от първия път. Близнаците са надеждни водачи и избират сами да седнат зад кормилото, вместо да бъдат водени от някой различен. Ето за какво те постоянно подлагат на критика стиловете на шофиране на други хора, което може да докара до доста дразги, когато на мястото на пасажера имате близнак.
Рак
Що се отнася до паркирането, раците са най-хубави. Те са доста уверени, когато би трябвало да паркират и в никакъв случай нямат проблеми с паркирането, без значение от обстановката. Това е обвързвано най-много с обстоятелството, че раците са деликатни.
Лъв
Лъвът е конкурентен, тъй че не е толкоз необичайно, че доста от тях получават книжката си без проблем. Лъвовете също са същински владетели на скоростта. Ако забележите кола, която е с превишена скорост, има огромна възможност да има лъв зад кормилото. Те одобряват рестриктивните мерки на скоростта за нещо пожелателно. 37 на 100 от тях постоянно карат по-бързо от рестриктивните мерки.
Дева
Девите мислят доста за екологичен отпечатък. Седемдесет и два % от тях споделят, че биха желали да имат електрическа кола. Девите изпитват наслада от шофирането; не по-малко от 79 % обожават да са зад кормилото и да се поразходят с колата.
Везни
Везните може да наподобяват спокойни, само че от вътрешната страна те в действителност бушуват в трафика. Това е по този начин, тъй като везните не устоят на несправедливостта и елементарно губят хладнокръвие заради това. Точно като девите, везните се интересуват от екологичния отпечатък на автомобила.
Скорпион
Скорпионите са деликатни водачи и рядко имат проблеми на пътя. Скорпионът не се нуждае от най-новата или фантастична кола, избира надеждна кола втора ръка.
Стрелец
Най-учтив водач? Това е стрелецът, без подозрение. Стрелецът е доста общителен и има доста спокоен темперамент на пътя. Те са доста съсредоточени, когато карат и рядко не помнят да заключат колите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР